tisdag, oktober 31, 2006

Chill helg...

Japp! Nu har jag sagt upp mig. Min chef sa att han var jätte besviken på mig.

Jag var på svensk fest i helgen med mustach tema... någon tog jätte fina bilder av det, Jonas fick en helt fantastisk mustach ritad på sig. Skall försöka hitta dom bilderna och posta dom här.
Annars låg jag mest i sängen och käkade chips och kolla film medans Johan var ute och gjorde stan, han kom hem härromdagen med en porrfilm, en myspace adress och en massa små påsar godis. Mycket märkligt, han hade tydligen blivit vänn med någon X-berg rappare som hade gett honom grejjerna.

Min arbets kollega har ett jätte irriterande språk fel, inte för att jag e den som bör klaga på sånt men ändå... han säger:

- Det där är inte gramatikaliskt korrekt! Utroppar han emellanåt.

Gramatikaliskt, helt sjukt, hur har han fått ihop det i huvudet. Och vi har fått en ny svensk på jobbet, Janne.

Det trillar in skit mycket bra dubstep och grime i min post låda nu, efter en massivt kampanj för att få folk att skicka grejjer till oss, har det äntligen lyckats. Och tro det eller ej, men nästan allt e bra! Sickna super stjärnor det finns där ute va.

Jakob har nu lämnat det lilla kollektivet vilket är tråkigt, men det för med sig en bra sak, Johan har nu lämnat mitt rum. Jag kan vara ensam, och jag behöver inte tjivas med någon om internet sladden eller om stereon. Nu skall jag möblera om snart, och ett obligatoriskt besök på ikea, men inte för än den 13/11 när jag börjar på mitt nya jobb nästan brevid IKEA. Då börjar gym sessongen igen. Och jag har efter ett års sökande hittat ett innebandy lag i berlin, skall börja träna med dom den 18/11. Back on track.

Det rycktas om att "leo och leo med jens" skall byta namn till "basen ggr höjden"... jag vet itne riktigt.

Men, men. Det e ju inte riktigt mitt beslut, pojkarna i gbg får av göra det... kanska skall lägga upp en omröstning om det. (Matte, maila mej om hur man gör sånna grejjer!)

Yasin kommer på fredag, så jag har tagigt ledigt, det skall bli kul o se den lille somaliern igen, och jag föväntar mig en tokig helg. Helgen efter det kommer Lalya som då fyller hela 28 år (stor flicka nu, grattis i förskott, vad önskar du dej?).

Tyvärr lyckades min chef övertala mig att jobba fram till den 10/11, vilket innebär att jag ine kan utnyttja min 10 semesterdagar, jag får betalt för dom istället. Det innebär isintur att jag får betalt för 6 veckors arbete i slutet av november. Skall bli fin, jag skulle dock behöve ha ledigt ett par dagar nu. Hoppas att det räcker med fredagen. Om jag hade fått ledigt hade jag nog åkt en sväng till Gbg... bara för att se eländet, eller kanske Sthlm?

hej då

torsdag, oktober 26, 2006

Wuzzup?


Jobbet med Sirocco (slå på det på wikipedia) CDn går framåt, Leo och Leo med Jens har fått ett par fan mail, Dirty Canvas vill ha mera flyers och vi skall förmodligen ha en till GrimeStep International fest i Januari. Igår mailade Nobody Nilsson mej och underade om jag inte kunde slänga ihop en introduktion till dubstep för nybörjaren, hade inte så mycket att göra på jobbet så jag slängde ihop en liten text, i efter han ångrar jag att jag inte läste igenom den innan jag tryckte på "send". Det rullar på i så där halv bra fart. Jag behöver söka sponsfrån något stort internationellt företag som är intresserat av ungdomskultur, några tips? Jag tänker typ, Adidas, Diesel eller Heineken. Måste fiska kontakter.


Helgen kommer att bli lugn nu när erika inte skall komma o hälsa på, kanske lite klubb på lördag, men annars mest jobb o film o hemma mys. Skall flia på mitt "letter of resignation" också, det e sjukt mycket formalia som måste till. Tyskar, du kan ju tänka dej.

Senaste helgen var mycket vild, helt jävla sjuk faktiskt. På fredagen kunde jag inte gå hem, jag var för full för att röra mig. ush, lång historia. Och på lördagen var vi på fest hon några 17 åriga tjejer patrik känner. Dom var precis som man kan föreställa sig att 17 åriga tjejer är, jag o jonas dumpade johan där, snodde två flaskor martini och drog. Jag kallade Jonas för Johan och han blev skit sur. En 20 minuter senare ringde johan:

- Var e ni!?! Jag vill inte vara här själv!

Vi drog hem till jonas, kolla på film o hallucinerade.

Och nu i måndags hade Jakob "snus" Luttinger födelsedag, jag kom sent till Bellman och drack en öl i godavänners lag. Bra avrundning på helgen.

Såg Talladega Nights "the legend of Ricky Bobby" härromdagen. Sloganen för filmen var; A epic movie about a man who only can count to one". Skulle kunna vara hur bra som helst i detta skedet. Det e den inte, den e helt klart se värd. Inte minst för repliken - Hakunamatata Bitches!

Top 5 filmer jag skall se denna helgen:
1. Marie Antoanette (Ett namn; Kirsten Dunst)
2. Al Gore's Climate Changes (Vem trodde att Al skulle komma tillbaka som film skapare?)
3. The Producers (Behind the scenes "Spring time for Hitler"?)
4. The Devil wears Prada (Alla snakkar om den)
5. The Weatherman (Jag hatar Nicolas Cage)

Nu får jag nog jobba lite mer.

tisdag, oktober 24, 2006

Leo's arbetsförmedling.

Om du vill fly sverige, eller slippa åka tillbaka dit (fullständigt beroende på var du e) kan du söka jobb på SNT. Det finns nämligen lediga tjänster här för spansk, svensk och engelsk talande personer i kundtjänsten. Lönen e ok för att vara i nord tyskland, du får ut (efterskatt) typ 1000€ per månad.

Kontakta Rene de Vires på:

Rene.de.vires@snt-ag.de

Hälsa från mej.

lördag, oktober 21, 2006

Vi Handlade Frukost

En varm o vacker höstdag bestämer sig jag "bröd" olofsson och Jacob "Snus" Luttinger att gå och handla frulle på "kakan".
det var inte ett helt självklart val efter att ha hittat johan "johan tv" lövgren sovandes naken med kläderna på i köket.

>
Lite slitna i trapphuset. Vi bestämmer oss för att noga "documentera!" vägen till och från "Kakan". vi mötte grannarna som vanligt, skrikande tysk/turkiska finsk/ugriska ungar utan vett och sans.

- På väg ut, lite taggade så där.
Johan "johan tv" Lövgren

Bästa skylten på gatan i vårat kvarter. "Vahdet Kultur"? Turkisk kulturförening, E det kultur?
det verkar vara ett stabilt community, dom hänger därutanför med sina släktingar och snackar kultur.


Vi vågar inte heila på öppen plats. men ofta hemma.

Vi relaxar lite på vägen.

medan leo inte riktigt vet vad han vill.
Utan för "Kakan!" med social missär som bakgrund.

Inne i affären.

Champinjonerna som ätade senare.


Jag lärde mig att rull trppor heter escalator på engelska, i rulltrappan.


Det finns mycket att välja på.

Speciellt om man kollar lite längre ned.

Gårdagen var hård, en turkisk familj kollar shockat på oss.

Vi kollar shockat på henne bakom mig.
En helt bizzarr ommålad smurf tomte.

På väg hem från "Kakan!"

En rumän med en domän påse.

Äntligen hemma!
I trappan tappar vi det.
Johan "johan tv" lövgreen blir jätte glad över matleveransen.

Gruppfoto.
Och frukosten vi sedermera intog och njöt av.

/Leo "bröd" Olofsson & Jacob "snus" Luttinger

torsdag, oktober 19, 2006

Leos's Top 10: Sexigast i höst!


Yes, det e dags igen, förra gången jag gjorde mina top sexigt och top osexigt i våras skapade de en del tumult bland kommentarerna, jag är bered på att det kan hända igen, men det blir nog inte för än jag går in på osexigheterna.

ps. Jag har inte snusat på heladagen och min kropp fattar inte alls vad det e somfösiggår, jag är surrig i huvudet och allmänt CP.

ta-ta-ta tam-tatata!

LEOS TOP 10: SEXIGAST I HÖST!

1 Tjejer med kassetbandspelare
Så fort löven blir gula smyger dom sig ut, hip hop tjejer som pop tjejer med stora kassetbandspelare från 80-talet respektive 70-talet. Jag vill fria varje gång jag ser det.
Kan tänka mig att det finns någon skolgårds romantik i det. Sjukt hett är det iallfall. Speciellt om resten av listan är infriat på dem.

2 Dialekter
Konstiga dialekter av engelska och svenska. Svenskar som pratar rå konstig engelska, korrekt förståss. Men med ett uttal som om hon var topp politiker. Det är dags att vi får vår egen svenska engelska. Även konstiga små svenska dialekter eller indianer från peru som försöker snakka engelska funkar skit bra. Det är penetrations sex för örat!

3 Stickade underkläder
Finns inget trevligare att hitta en kylig höst natt. Ger en skön lantligt och rustikt känsla. Det finns också något oskyldigt tyskt 1800-tal över det. Garnet måste givetvis vara naturfärgat och stickningen inte alltför tät. Jag säger wifie material!

4 Amerikanskt 40-tal
Ja, jag vet att jag e en "sucker" och ställer mig till mängden jag erkänner, min 40 tal har lite twist bara. inte efterkrigstiden i europas romantiska grej utan mer Chicago och gangsters. Tjejer som ser ut som privat deckare från chicago på 40-talet e hett. Hatten är ett måste, och att bära runt sina tillhörigheter i ett fiol fodral som lika gärna kan innhålla en Tommy gun är våldsamt hett!

5 Meskalin
Du är relativt klar i sinnet men kroppen lyder dig inte, du kan knappt röra tungan än mindre prata. Och du märker inte av det för än efter en halvtimma efter att du tagigt det. Perfekt för mysiga hemma våldtäckts kvällar i höst mörkret.

6 Damasker
Ja det e hett... skit i om du har stövlar eller inte, ett par fina höga Nike air force one med damasker o en svart kjol över toppen. Damaskerna visar att man bryr sig. Wifie material!

7 Groupies

Denna hösten e det helt ok, till och med bra. Bespottad under slutet av 90-talet har hon nu återvänt som solovårare, kille som tjej. Du bestämer över din kändis, inte tvärt om.

8 5minuters förseningen
Under början av 2000talet var det bara idioter o IT yuppies som kom försent med flit. Denna hösten e det ok för den fina flickan. Givetvis måste den vara accompanjerad av ett stort leende och vackra ögon och absolut inte vara mer än just 5 minuter. När det blir kallare e det ok att vara lite flummigare, speciellt om ett löv har fastnat i håret på dej.

9 Stryp sex
Ingen vet riktigt varför, det har nått med syre tillförsel i hjärnan att göra. Farligt men vackert.

10 Asiater i päls
Än engång, Asiater i päls, och de blir bara bättre ju kallare det är, tror att vi kan räkna med att de är en given 10nde plats i framtiden.

onsdag, oktober 18, 2006

Nytt liv?

Snurrade mig igenom rusnings berlin till ett helt nytt företag. En halvtimma sen. Snakkade med en skit stor mexican i lobbyn. Gick på intervju och fick jobbet med en gång. Fick vänta en halvtimma på kontraktet. Gott kaffe.

Och sedan ut till Potsdam till mitt "gammla/nuvarande" jobb. Enligt kontraktet behöver jag inte säga upp mig för än om två veckor, och det skall jag inte göra heller.

Det e lustigt när man förbereder sig för att lämna en plats.

Får en att inse att själv är bäste dräng. Vi är fruktansvärt ensama. Alltid.

Obehagligt och befriande varje gång man inser det.

Då känns berlin väldigt stort, och sverige väldigt långt borta.

Och när jag hamnar i den här loopen känns plötsligt alla vänner som listiga tvättbjörnar som bara står och väntar på att jag skall göra bort mig, och då, då slår de till.

Ibland blir jag liv rädd. Jag vet att jag oftast delar med mej lite mer information än de flesta vill veta. Det gör mej ofta väldigt sår bar.

Och dom som tar chansen är inte få, men inte för många.

Jag har gjort många misstag men jag har själv tuggat sönder dem och spottat ut dom, utan hjälp.


ps. Morsan - Jag kommer kanske få det svårt med semester över julen nu när jag har gjort såna här häst vändingar för att få högre lön.

tisdag, oktober 17, 2006

Byta Jobb?

Min arbets kollega har sagt up sig idag, eventuellt kommer jag också att göra det. Det beror lite på. Ok, så här e läget, Jag spenderar 3 timmar av min dag med att åka S-Bahn. Vilket förvisso är trevligare nu när jag har upptäkt "Audio books". Är aldeles för trött för att sitta och anstänga ögonen på morgonen och har därför gett upp viss fåfänga försök att se snyggt kulturel ut när jag susar till jobbet, men det finns audio books som gör resan så mycket trevligare. Just nu lyssnar jag igenom Hunter S. Thomsons "Fear and Loathing in Las Vegas" som jag har velat läsa väldigt länge men inte orkat dra tummer ur och göra. Vilket iofs kanske e bra efter som den boken verkligen är helt CP. Duke, Hunters uttalade alterego är en sanslöst paranoid caraktär och det smittar. När jag skulle beställa Spätzle igår kunnde jag bara stirra på damen i kassan, inte få ur mig ett ord. Jag fick gå där ifrån.

Ja, det var bara ett lite sido spår. Men boken är tillräckligt bra för att jag skall villja nämna den. Som Johans milkshake. Nu är det ju fullständigt orimligt att jobba 8 o en halv timma och sedan åka runt i 3 till. Det blir 3 o en halv timma obetald värdelös tid jag inte kan göra skit på, för utom att njuta av H. S. Thomsons böcker.

Som sagt så har min kollega fått jobb på det andra ställer och jonas jobbar redan på det andra stället och det e roligt om hela den svenska kundtjänsten säger up sig samtidigt. Skall nog på intervju imorgon bitti och om jag får det nya jobbet blir min restid reducerad till 1 timma. vilket gör att jag ökar min lediga tid med... 30%!

30% längre dag. om jag var arbetslös skulle det innebära 4,5 fler timmar på dygnet. Nu innebär det bara 2 mer timmar men det räcker för att jag skall gilla det.

Plus att säga up sig får mig altid att känna att rått hjulet springer runt mig istället för tvärt om. Den fin liten känsla. Om ni aldrig sagt up er bör ni skaffa ett skit jobb, jobba två veckor och sedan säga upp er. Det e lite kul att vända på makt strukturerna, och via chefen att han faktiskt inte kan tvinga en att göra vad som helst.

Jaja, skulle vara kul att slippa åka till detta jobbet igen.

lördag, oktober 14, 2006

Royal English


Min engelska har börjat vandra in i nått sorts vardags snack blanding av svenkt amerikanskt tyskt bland språk. Inte riktigt proper "royal english". Men med denna lilla tungvrickare skall du nog få ordning på det.
Läs upp det här. Högt. Och ja, det ska rimma A-A-B-B.

The Chaos
By Dr. Gerard Nolst, Trinity, 1870-1946)

Dearest creature in creation
Studying English pronunciation,
I will teach you in my verse
Sounds like corpse, corps, horse and worse.

I will keep you, Susy, busy,
Make your head with heat grow dizzy,
Tear in eye, your hair you’ll tear,
So will I; oh, hear my prayer.

Pray console your loving poet,
Make my coat look new, dear, sew it.
Just compare heart, hear and heard;
Dies and diet, lord and word.

Sword and sward, retain and Britain
(Mind the latter how it’s written.)
Made has not the sound of bade,
Say, said, pay, paid, laid but plaid.

Now I surely will not plague you
With such words as vague and ague,
But be careful how you speak:
Say break, steak but bleak and streak.

Previous, precious, fuchsia, via,
Pipe, snipe, recipe and choir,
Clover, oven, how and low,
Script, receipt, shoe, poem, toe.

Hear me say devoid of trickery
Daughter, laughter and Terpsichore,
Typhoid, measles, topsails, aisles,
Exiles, similes, reviles.

Wholly, holly, signal, signing,
Thames, examining, combining,
Scholar, vicar and cigar,
Solar, mica, war and far.

Chatham, brougham, renown but known,
Knowledge, done but gone and tone,
One, anemone, Balmoral,
Kitchen, lichen, laundry, laurel.

Gertrude, German, wind and mind,
Scheme, Melpomene, mankind,
Tortoise, turquoise, chamois leather,
Reading, reading, heathen, heather.

This phonetic labyrinth
Gives moss, gross, brook, brooch, ninth, plinth,
Billet does not end like ballet,
Banquet, wallet, mallet, chalet.

Blood and flood are not like food,
Nor is mould like would and should.
Banquet is not nearly parquet,
Which is said to rhyme with darkie.

Viscous, Viscount, load and broad,
Toward, forward, to reward,
And your pronunciation’s OK
When you say correctly croquet.

Rounded, wounded, grieve and sieve,
Friend and fiend, alive and live,
Liberty, library, heave and heaven,
Rachel, ache, moustache, eleven.

We say hallowed but allowed,
People, leopard, towed but vowed.
Mark the difference moreover
Between mover, plover, Dover.

Leeches, breeches, wise, precise,
Chalice, put police and lice,
Camel, constable, unstable,
Principle, disciple, label.

Petal, penal and canal,
Wait, plait, surmise, promise, pal,
Suit, suite, ruin, circuit, conduit,
Rhyme with “shirk it” and “beyond it”.

But it is not hard to tell.
Why it’s pall, mall and not Pall Mall.
Muscle, muscular, gaol and iron,
Timber, climber, bullion, lion.

Worm and storm, chaise, chaos, chair,
Senator, spectator, mayor,
Ivy, privy, famous, clamour,
But enamour rhymes with hammer.

Pussy, hussy and possess,
Desert but dessert, address,
Golf, wolf, countenance, lieutenants
Hoist in lieu of flags left pennants.

River, rival, tomb, bomb, comb,
Doll and roll and some and home,
Stranger does not rhyme with anger,
Neither does devour with clangour.

Soul but foul and gaunt but aunt,
Font, front, wont, want, grand and grant,
Shoes, goes, does. Now first say finger
And then singer, ginger, linger.

Real, zeal, mauve, gauze and gauge,
Marriage, foliage, mirage, age.
Query does not rhyme with very
Nor does fury sound like bury.

Dost, lost, post and doth, cloth, loth,
Job, job, blossom, bosom, oath.
Though the difference seems little,
We say actual but victual.

Seat, sweat, chaste, caste, Leigh, eight, height;
Put, nut, granite and then mite.
Refer does not rhyme with deafer,
Feoffer does and zephyr, heifer.

Dull, bull, Geoffrey, George, ate, late,
Hint, pint, senate, but sedate.
Scenic, Arabic, pacific,
Science, conscience, scientific,
Tour, but our and succour, four,
Gas, alas and Arkansas.

Tea, idea, guinea, area,
Psalm, Maria but malaria,
Youth, south, southern, cleanse, but clean,
Doctrine, turpentine, marine.

Compare alien with Italian,
Dandelion with battalion,
Sally with ally, yea, ye,
Eye, I, ay, aye, whey, key, quay.

Say aver but ever, fever,
Neither, leisure, skein, receiver,
Never guess, it is not safe,
We say calves, valves, half but Ralph.

Heron, granary, canary,
Crevice and device and eyrie,
Face and preface but efface,
Phlegm, phlegmatic, ass, glass, bass.

Large, but target, gin, give, virgin.
Ought, out, joust and scour, but scourging,
Ear but earn, and wear and tear
Do not rhyme with near and ere.

Seven’s right, but so is even,
Hyphen, rougher, nephew, Stephen,
Monkey, donkey, clerk and jerk,
Asp, grasp, wasp and cork and work.

Pronunciation – thin of Psyche
Is a paling, stout and spiky.
Won’t it make you lose your wits
Writing groats and saying “grits”

It’s a dark abyss and tunnel
Strewn with stones like rowlock, gunwale,
Islington and Isle of Wight,
Housewifery, verdict, indict.

Don't you thin so, reader, rather
Saying lather, bather, father?
Which of these rhymes with enough:
Though, through, bough, cough, hough or tough?
Hiccough has the sound of cup.

fredag, oktober 13, 2006

rökare lyssna!

Ok, jag vet inte riktigt vad det beror på, men nu ungefär en månad och en vecka efter att jag slutade röka har jag plötsligt börjat känna ett sug efter ciggaretter, jag vet att det finns många där ut som kan hjälpa mej med detta, vilka steg kommer jag att gå igenom? Vad bär framtiden i sitt sköte? Jag behöver tipps, för jag vet att även du har slutat röka vid något tillfälle. Jag själv har ju slutat med de flesta droger vid något tillfälle, men jag har hör att ciggaretter e en tung en. Jag har ju mitt snus, men det verkar inte riktigt hjälpa nu, kan känna för att röka när jag har en snus inne.

Hjälp

onsdag, oktober 11, 2006

Johan, ny i kollektivet.

Johan Lövgren; Utåtriktad lirare på snart 25 vårar. Det är tredje gången jag bor ihop med Johan, vi kan helt enkelt inte få nog av varandra. Och det är inte konstigt med alla roliga upptåg han hittar på. Johan har det där lite "crazy" som andra bara kan dröma om (tänk Buster i Arrested Development, som du bör se om du har missat den), kombinerat med styrkan och tryggheten hos en, tja, Brandman.

Johan lyssnar gärna på indie disco, hip hop och singasongwriter musik. Några av hans favvo band är DMX, Buckley och The Embassy. Johan har inga problem med att sova, han kan sova under nästan vilka omständigheter som helst, vilken också är en kvalitet, då han sällan är trött och sur.

Flickor har alltid gillat Johan för han artiga sätt och goda humör. Att han sedan kan skoja till det så att allt blir lite tokigt är heller inget som skadar. Johan klär sig ofta i skjorta, och på senare tid har kepsen blivit lika vanlig på honom som han glada leende. Det bör nämnas att Johan också har gyllene handleder (Johan aka Pojken med de Gyllene handlederna), allt som involverar handledsrörelser är johan överlägsen på, PingPong, Bandy och att tex vända pankakor.

Om du vill hitta Johan bör du först leta framför han dator, då johan nu har gett up tanken på att ha ett förhållande, satsar han nu på ett med sin dator. " Jag väntar på den rätta, jag vet att det finns en som bara är HON som väntar på mej där ute i kylan".
Sitter han inte där är han förmodligen i sin skola eller på IKEA där han frossar i Svenska kakor och godis.

Vill du övveraska Johan skall du köpa en billjet till en Far och Son spelning, komma hem till honom ett par timmar innan med ett 6-pack öl "Man blommor" och bara hänga, så där skönt som dom gör i rock videos.

En bra dag för Johan börjar med Arrested Development eller Mäklarna och slutar på krogen eller ännu hellre på Bowlingbanan.

Så letar du efter en trygg och mysig kille med det där lilla extra "Crazy", skriv din e-post adress i en kommentar till denna posten, och så lovar Johan att svara dej!

Foton från 7/10

Som lovat så kommer här bilder från GrimeStep kvällen, det var krångligare än jag trodde att ladda up filmer, så dom kommer lite senare... håll tillgodo med dessa godbitar så länge. Det finns fler bilder att se på: http://www.rapskit.de/media/events/103club/foto/?path=./&page=0
Folk dansade som galningar när Marvy Da Pimp (ego6) vände vax på lilla golvet.
Stanza (true tiger) och Wretch 32 (the Movement) hyphar sthora gholvet!
Alexandra (Sick Girls) typ den bästa fest fixaren i Berlin, posar tilsammans med Marvy Da Pimp (ego6)
Uppochned vända världen, Jonas utan hår och jag med massor av hår + födelsedags halsduken (bum)
Trycket var stenhårt på stora dansgolvet.

Jonas FETA visuals som projecerades i loung området.

måndag, oktober 09, 2006

GrimeStep International!!!

Festen var en succee! I alla fall för mig, vet inte hur det har gått med ekonomin, typ halva berlin stod på gästlistan, alltså 250 pers på gästlistan! Klubben rymmer en 5-600 gäster. Anledningen är att det är så många som har hjälpt till med projektet så det var omöjligt att neka någon av dem gästliste plats.
Det började med att jag kom till klubben runt nio snåret, Halbgott dök up och Alex varförståss där (Se bilderna jag kommer att lägga up här ikväll) tillsammans med DJ Absurd Och Nika D. Jag skulle husera Marvy Da Pimps chafför i min lägenhet, och Marvy själv också. Så jag hade haft telefon kontakt med honom heladagen och fösökt att guida dom in i Berlin.
Fösta samtalet från honom var GULD:


(tänk grov fransk brytning) Allo? It is Marvy, da pimp fröm Pari.

Några timmar efter den lysande öppnings repliken kom de fram till klubben, och dom var inte bara två, inte tre utanhela fem fransmän. Hela crewet kom. Jätte trevliga men många. Jag hade svårt att fatta hur jag skulle få plats med dom hemma hos mig. Hur som helst så började dom sound checka (som ni kan se på filmerna jag lägger up ikväll). Wretch 32 och Stansa (?) dök up också. Unidad Sonora hade jag träffat på torsdags kvällen när jag tog med dom på Freak Camp klubb. Skit sköna killer dom med! Deras Kuduro set var helt underbart, folk dansade som att det inte fanns någon morgon dag.

Jag tog Wretch och stansa till en pizzeria, betalade notan och stack och hämtade fransmännen och den brittiska tjejer dom hade med sig. In i bilen och hem till mej. Tre fick sova i min säng och två i köket. Jag fick slagga hos en annan kompis. Dom var välldigt tacksamma, men grymt långsamma. Stansa vill definitivt ha weed och det vill Unidad killarna också, skramlade fram ett nummer och tjackade weed för 80euro. Tillbaka till klubben, Alex (SickGirls) ringe o stressade mig.

– Vi måste byta musik nu! Skynda skynda skynda!

Tog en taxi. In och runt, det var fullt på klubben och kön utanför ringlade sig lång. Marvy med crew kom tillrätta. 103 clubs DVD spelare funkade inte så jag tog med mig min. Jonas hade gjort FEETA animationer / visuals som skulle spelas. Riggar up DVD spelaren. Drar igång. Fattade inte att det var 8st beamers där, trodde att det skulle vara en, det ser skit fett ut iallafall! Jag arbetar bara med de bästa! Fick en massa komplimanger för flyern. Jag drack gratis och bjöd min vänner på så mycket sprit jag vågade.

Jory var där kolla in hans blog inlägg om det här: (
http://www.myspace.com/jorysmiley). Där finns det lite sköna bilder också.

Jag hade typ den bästa kvällen på sjukt länge, en av de bästa någonsin. Folk ryckte mig i armen helatiden och vill hälsa eller gratulera oss. Artisterna verkade sjukt nöjda, jag levererade weed och kokain, pressenterade dem för tjejer och var allmänt hjälpsam. E-post adresserna jag fick den kvällen täcker en A4.
En reporter kom fram till mej som var från tyska delen av BBC och ville göra en intervju med mej denna veckan. Skall bli kul, om han hör av sig vill säga. En kille från Rapskits vill att jag skall hjälpa dom att arrangera fester och så vidare på det spåret.

Drack tequila och redbull vodka.

Alex, som jobbar som artisbokare och klubb arrangör, som har arrat denna kvällen. Alltså tjejen jag har jobbat med kring detta. Kom fram till mej och sa: Leo! You are soo cool! Lets arrange partys like this together again!
Det lovar bra inför framtiden. Det känndes sjukt skönt att allt funkade så bra efter allt strul som har varit med DVD. Calixte är ju försvunnen om du inte visste det. Han var borta i en vecka och ingen visste vart han var. Jag hörde att han var i angola. Men det visar sig att DJ Absurd är barndoms kompis med hans lilla sysster och hade träffat henne i veckan. Hon hade sagt att han trycker hemma hos deras mamma och vägrar svara i telefon eller på mail. Han får ha en JÄVLIGT bra förklaring till detta om han någonsin kommer tillbaka. Det verkar som att grabben e pank och inte kann fortsätta med projektet och därför har valt att gömma sig. Det e bara det att han inte är bin Laden direkt och vi har hittat honom nu. Vi vill ändå fortsätta med projektet efter som så många är samlade under det nu. Det är ett bra paraply. Fester och Samlings skivor kommer att komma, så snart någon får tag på det filmade matrealet så kommer DVDn att komma ut.

När klockan var 6 eller 7 på morgonen hade Marvy Da Pimp hittat en lång blond dansk tjej som han inte vill släppa. ALLA stod och väntade på honom och jag fick handgrpligen sära på dom och dra honom in i taxin. Dom hade sin egen bil och skulle följa taxin. Vår taxi drar iväg och jag ser deras bil följa efter en annan taxi. Kaos.
Fick in två av fransmännen i lägenheten iallafall.

Vaknar nästa morgon kl 18.30 på kvällen typ. Min telefeon är full med medelanden men när jag öppnar det första dör telefonen. Sticker hem och laddar telefonen skickar ursäkta att jag inte svarat på ditt medelande mess till alla. Jag skulle ha gått runt med True Tigers killarna och visat dom butiker under dagen, det missade jag fett iallafall. Johan och Jacob var skit sura när jag kom hem, fransmännen hade tydligen hängt på rummet hela dagen och johan vill bara vara själv. Jacob trodde i sin tur att dom skulle stjäla allt vi ägde och var nojjig för det.
Dom skulle tydligen stanna en natt till, helt utan att jag visste det, vilket innabar ny problem, efter som två eller tre av den inte kunde sova i mitt kök då Jacon och anne skulle upp och jobba dagenefter. Absurd hade som tur var ledig plats där han skulle sova. Vi gick o käkade hamburgare och de sa att om jag någonsin kom till paris skulle jag höra av mig så skulle dom fixa sovplats åt mig. Jag sa att jag aldrig hade varit i paris och dom blev att mycket upprörda. Försökte få han som såg mest fransk ut att bära en baguette och säga „Böff" utan framgång.

Det var en bra helg.


onsdag, oktober 04, 2006

Lite kallare


Det börjar bli lite kallare, äntligen. Runt 15 grader. Känns bra, jag kan ha min halsduk på mig som jag fick i födelsedags pressent från Bum. Tack så mycket Bum! Du skall veta att den andvänds flitigt.

Igår åt jag vego burgare med pommmes och funderade på varför det kommer sig att...

Eller, jag kanske skall ta det från början nu. Jag har på sisstonde träffat ganska många tjejer som berättar att dom är så kära i nån kille. Och varje gång slutar historierna med att "Men har är så strulig", "Han tar så mycket droger" osv.

Jag har nu stött på detta så ofta att jag tycker mig se ett mönster. Varför blir man kär i någon som inte kan ta hand om sitt eget liv? Modersinstinkter är det första ordet som dyker upp i huvudet. Men jag gillar inte den förklaringen så mycket, det borde i såfall gälla killar i lika hög utsräckning, Fadersinstinkter.
Min manliga vänner hör jag däremot ofta säga, "Äh, hon e så jävla strulig, kan inte ta hand om sig själv ens, jag kan inte hänga med henne mer" och andra liknande, kanske grövre, uttalanden.

Kan det vara socialt arv? Ja, lika gärna som modersinstinkter... Jag vet inte, det verkar bara var så jävla dumt att kära ner sig i någon som älskar sitt crack mycket mer än sin egen morsa.
Jag lutar mer åt att det är en modern romantiserad bild av, tja, den missförstådde konstnären. En myt som mer än gärna späds på av män med gitarr och dom där jävla hippie typerna.

En hel generation av unga kvinnor har alltså, i princip, blivit lurade in i fullständigt värdelösa förhållanden för att några schommar på 70 talet inte ville erkänna att dom inte kunde klara sig själva.

Inget ont om den missförstådde konstnären, för det finns ett par där ute... jag känner två, som faktiskt är missförstådda, men jag känner en massa som önskar att dom var missförstådda. Och jag misstänker att det är där problemet ligger.

Jag vet inte längre riktigt var jag vill komma med det här resonemanget...

tisdag, oktober 03, 2006

Tiden som gått

Ihelgen mötte jag och Johan upp med min finska före detta arbets kamrat Miro och hans flickvänn på typ kreuzbergs Kellys –Ankerklause. Knäckte ett par öl. Amewu aka MC Halbgott mötte upp med oss. Sen vidare till 103 club för att plocka upp flyers för GrimeStep festen (som e nu på Lördag, jag hoppas att du redan har bokat biljetten ner). Resultatet blev skit bra! Jag e jätte nöjd! En liten liten fel skärning bara. Annars täckte färgen bra och pappers kvaliteten var bra.

Jag var lite berusad så jag tog med mig aningen för många flyers, typ 3000st. Skulle bara ha en 500st. Så idag måste jag springa tillbaka med resten. Hursomhelst, jag hade tydligen guldbyxorna på mig och bjöd hela sällskapet på champange på en restaurang i närheten och dricksade givmildt för att stället skulle hålla öppet för mitt sällskap. Det blev rätt dyrt. Jätte dyrt. Men det var kul!

Tillbaka till 103, jag fixade gratis inträde och fick gratis öl, jag passade också på att somna där.
På lördag var det dax för Jorys födelsedags fest, helt sjuk tillställning, på en typ Ibiza klub fast gay. Det gick runt tjejer i bara stringtrosor och muskliga män i nätbrynjor och hällde sprit i folks munnar och, ja du fattar läget.


Det var Jorys kväll men Jonas stal showen helt, grabben har rakat håret. Jag vill gärna tro att det har någor med Niel Strauss att göra.

- Har det nått med Niel Strauss att göra?
- Jag visste att du skulle säga det... svarade Jonas trött.


Olaf, Mike, Ori, Layana, Steve osv... Massa av hans kompisar var där, många kära åter seenden. Mike letar efter lägenhet och jobb nu, och påstår att han har slutat röka.

- Men mike, du röker ju nu?
- Va? Nä, det här är ju en rullad cigarett. Det e ju inte att röka.

Tequila shots och madonna dans. Olaf hade bett DJn att göra en „shout out" för Jory på tolv slaget.
Vi vill nu gratulera Jory från New York på hans 25te födelsedag!
Alla hurrade men Jory är inte från NY. Jag tyckte att det var fantastisk roligt, kanske inte lika kul idag, men då tyckte jag verkligen att det var festligt.
Johan dök aldrig upp på festen, så jonas ringed honom.

- Hej Johan, var e du?
- Asså, dom andra har dragigt till nån annan klub nu, men jag har drukigt en milkshake. Den var så god att jag tyckte det var värt att nämna. Ok ha det gött heej!


Jag tror att jonas var mer än förvirrad efter det samtalet. Det visade sig sedan att johan inte hade drukigt nån milkshake och att han hade varit utanför klubben men varit för full för att gå in.
Söndagen spenderades med att göra en „Ghetto Poster" för GrimeStep kvällen.

Och igåg mötte jag några av Johans klass kamrater från faktiskt, New York (Diana och två till)på en liten bar vid bergmanstrasse. Låång promenad för två öl. Men det var trevligt.

Tänk lite extra på tyskland idag, det är deras national dag.