onsdag, augusti 29, 2007

Ex & Gravida

Inte nog med att jag nästan hamna i fight igår, när jag återvänder till Mitte för att leverera lite Sandqvist väskor till en butik så har ägaren gått på lunch paus. Jag är rätt hungrig så jag sätter mig o tar en macka på en bodega i närheten. Vem kommer fram då om inte mitt ex Melanie. Det blir jätte konstigt o hon säger att hon har tänkt på mig o att hon saknar mig, jag vet itne riktigt vad jag skall ta vägen. 1 timma (!!!!!!) stannar hon där. Ända tills jag säger att jag måste gå. OOooh, shit man, det tog verkligen kraften ur mig, jag var redan rätt skakad efter raseriet tidigare på dan, och detta tog den lilla energi jag hade kvar.

Puh, sen hojjade jag hem, och sen tillbaka till Mitte för tredje gången för att gå på bio, såg Knocked Up. Riktigt rolig film, as bra typ, 7th date film! Puttrig små lustig om skillanden på kvinnor o män, tjejer e hysteriska o grabbar är ansvars lösa typ. Mysigt, väldigt amerikanskt. Men se den, om inte annat så bara för den 10min långa förlosnings scenen i slutet av filmen!

Etiketter:

tisdag, augusti 28, 2007

Street fight


Det hände något obehagligt med mig alldeles nyss, cyklade hem från gymmet, rätt slut körd. På Oranienstr svängde en folka buss in rakt framför mig. Jag blev skit sne o vid nästa röd ljus klämde jag mig mellan folkan o en parkerad bil, när jag gör det ser jag hur hippie gubben i bilen vänder sig om o börjar gestikulera argt. Sen säger det SNAP i mitt huvud. Jag slänger hojjen o springer runt bilen börjar banka på hans ruta o skriker som fan... Jag får nästan en utom kroppslig upplevelse, märker hur folk på gatan stannar o kollar. Skriker till honom att han skall komma ut ur bilen. Gubben börjar backa bilen. Sen e det över, jag e mig själv igen, det e helt tyst. Plockar upp hojjen o börjar cyckla hem åt igen... Folka bussen ligger 20m bakom mig hela vägen o puttrar. Jag hör den bara, tittar inte bakom mig.

Jag känner igen känslan väl, det brukade hända mig när jag var yngre o slogs mycket, men senast det blev så här var väl när jag var 15 typ. Har verkligen jobbat med att stoppa sånna här vredes utbrott o trodde på riktigt att jag över det nu. Konstigt. Tråkigt.

Etiketter:

söndag, augusti 26, 2007

I ♥ Tyska Polisen, Tyska Polisen ♥ Me.


I Fredags... Jo, jag var ute i Mitte o shoppade, käkade burito o vad lite o pepp eftersom ingen jag kände ville leka med mig, skickade lite SMS till folk o surade. Så drog jag hem tjackade två öl o slö surfade. Sen ringde Paul o var full, vi bestämde möte på BR 101. Så jag stack iväg... på bättre humör. X antal Mojjito senare drar vi till KIM för nått som heter Aftermath Disco, det var kass, men trillade in i amerikanska Acid Girls killarna. Snackade lite skit med random personer. Jonna o Paul drog hem pga fylla. Jag o Sandra var kvar o snackade jänkarna. Visade sig att Sandra har gått i samma Hightschool som dom, till o med haft en klass tillsammans. Ok, så vi bestämmer oss för att dra till Tape. Först stanna på Hackerschermarkt o snacka med nåns flickvänn. Sen S-Bahn till Hauptbahnhof. Kom på att jag måste ta ut lite mer penger så jag drar in i stationen igen till banken. Blir stoppad på vägen av polisen, dom bar mig typ bara att släcka ciggen, vilket jag gjorde.

På väg ut från stationen så tänder jag ciggen i luft-slussen, utanför står samma polis o väntar. Han säger att det kostar 15 euro om man röker inne på stationen. Försöker förklara att jag är utanför stationen men han lyssnar inte på det. Han ber om pengar, jag säger att jag inte här några, då blir det stationen för mig del. En av jänkarna står o kollar på vad som händer. Polis kvinnan frågar honom om han känner mig. Han säger typ: Nja, lite...
Japp då blir det stationen för honom med! Hahaha, jag trodde inte min ögon, helt sjukt. På vägen till stationen försökte jag muta polisen med en 10 euro, inte särskilt framgångsrikt. Kom dit, fick sitta i en soffa ett tag. Fick betala 15 och sen fick vi gå. Snurrigt. Men vi fick tillbaka våra halvdrukna öl på vägen ut. Jag älskar tyska polisen, dom e så toleranta. Svensk polis skulle ju ha åtalat mig. Och om inte annat så fyllecell iallafall.

Så vi drog till Tape, det var typ tomt, drack drinkar och dansade vildt. Sen var det hem gångs dax, s-bahn igen och jag snubblade o krälade hem. Igår vaknade jag kl 17.30, såg massa filmer o tyckte synd om mej själv.

fredag, augusti 24, 2007

the Salmon dinner dance...


Har gymmat mycket denna veckan, skall dit för fjärde gången idag. Tänker att det e bäst att vara lite stark när jag kommer till USA, man vet ju aldrig mä jenkare. Farsan mailade mig en remix av chemical brothers "the salmon dance" som heter "the slam on dance", tydligen har de haft nån typ av remix tävling. Själv klart var jag tvungen att posta att svar på den... fader son relationer e komplicerade. haha.

I går hängde jag med Jonna (!) japp hon e hemma igen. Men uttryckte sig lite kryptiskt - Ja, nu vet man ju inte hur länge jag kommer stanna här. Bara fär att hon har gått o kärat ner sig i nån snubbe i Gbg. Bruuudar...

På tal om brudar som flyttar så sticker en polare Ayescha till Amsterdam snart. Hon har åka iväg fest ikväll men jag e osäker på om jag kommer att gå dit. Ingen dissrespekt, jag vet bara inte om jag e upplagd för vuxen fest med folk jag inte känner/inte gillar, inga namn nämnda. Men jag borde ju... Jaja. Idag skall jag sammanställa ett press kit för ST Holdings som vi hoppas skall distribuera GrimeStep skivan. Allt skall vara med typ, artist bio, skiva med konvolut, reklam matreal osv.

Top 5 projekt som jag skall göra snart:
1. Press kit för GrimeStep
2. Ny Sensommar mix
3. Dinner dubstep
4. Scouta ställen att sälja Sandquist väskor
5. Söka jobb


Dinner dubstep är baserat i en skön dröm jag hade, drömde att jag var världens första restaurang/middags dubstep producent, typ samplar ljudet av rinnande vin, gafflar som slår mot tallrikar osv. Berättade för absurd om det.

- That sounds really cool, send it over and i will release it on my lable, chef du dubstep.
music and food combined, the two things i love.

Så jag skall fan se till att göra ett spår eller två o skicka över till honom, jag e typ världens sämsta dubstep producent men va fan. Ableton hjälper mig att göra färdiga låter iallfall.

För att lyssna på min "the salmon dance remix" klicka HÄR.
Farsans kan du höra på: http://www.myspace.com/hyssandhurrs
Och sissmen inte minst hör du orginalet på: http://www.myspace.com/thechemicalbrothers

tisdag, augusti 21, 2007

Freaky Inlägg

Ok, en sjukt freaky grej, jag o jonas började gymma igen igår. man kan ju säga att vi behövde det. Det e del i vårat projekt Beach 2008, när jag har lovat jonas att gå bar bröstad hela sommaren och han har lovat att gå byxlös hela sommaren. Kan bli spännande. Nu skall jag iväg till gymmet igen snart.

måndag, augusti 20, 2007

Boom.


Jo, förra tisdagen kom Absurd och 2000F, aka T-Bone och Frederik hit för att diskutera mastering, pressning, release datum och allt annat som berör GrimeStep projektet. Vi ser ljuset i slutet av tunneln nu. Det var sjukt mycket information o kunskap som utväxlades, inte så mycket från mitt håll, men jag vet sjukt mycket mer nu iallfall. Det e lustigt efter som de båda har skivbolag och jag e totalt rookie på allt, jag har liksom bara glidit in på ett banan skal i hela denna svängen. Så dom leverar lösningar och jag utför. Gick till Cookies med Frederik, som oväntat älskade det, hanstannade en timma längre än oss andra o rockade stenhårt antar jag. Nästa dag drog Absurd tillbaka till Paris, där vi också har en release fest spikad. Skall försöka köra en i Malmö, Berlin och London med. I Malmö lovade Nobody Nilsson att hjälpa oss att styra upp det. Kommer bli fett! Malmöööö.
På tal om Malmö så kom Andreas hit i torsdags, hängde m honom på fredagen, gick till Watergate men gick hemefter en timma, av okänd anledning för musiken var fet o klubben var bra.

Försökte få min groove on på lördagen men jag har nått fel på min mage, känner mig svullen och hungrig på samma gång o får lite random sura uppstötningar. inge bra.

Igår mötte jag upp med Andreas o kollade på Villalobos slö mixa på Klub der visionäre. Andreas skickade sms hela kvällen och jag har foto bevis på det, kommer att läggas upp så snart jag har en bluetooth pinne till min dator. Det var rätt roligt. Alla som e nått i Berlins techno scen var där. Det e roligt när man kan känna igen typ alla på en klubb. Det stod en tjej o dansade i en trappa o såg helt cp ut, som pricken över i:et hade hon e tee på sig som det stog C P på.

Inlägg som dessa är ju bara roliga för mig att läsa, eftersom jag kommer ihåg vad som hände, det händer rätt ofta att jag inte minns alls vad jag gjorde förra helgen och då e det bra att jag kan gå tillbaka o kolla min "dagbok". Jaja, håll tillgodo, snart kommer det nog nått freaky inlägg om nått sjukt som har hänt mig.

Funderar på att skaffa en ankar tatuering.

fredag, augusti 17, 2007

Lite/Mycket

Sorry för blogg slappandet, skall updatera denna skiten snart... hursom så har Absurd o 2000F varit här, GrimeStep skeppet är i vattnet, jag har spenderat en hel dag i kallingarna framför datorn och massa andra goa grejjer har hänt.... mer om det snart, nu skall jag iväg o träffa Helsingborgs stolthet DJ Nobody Nilsson.

söndag, augusti 12, 2007

Das Perfekte Dinner


Mmm, lagade en av mina parad rätter igår, var dock inte 100% säker på Marinaden för räk grillspetten, så om nån har nått bra recept, langa hit det...

det som följer är mer för min egen skulle än för någon annan, jag tappar nämligen bort lappen med detta recept helatiden så...
--
Risotto a la Olofsson:

2dl risotto ris
1 gul lök
4 dl grönsaks buljong
1 klyfta vitlök
2dl riven parmesan ost
1 kruka basilika
rivet skal och saft från 1 lime
salt & peppar.

fin hacka lök och vitlök, stek i botten på en kastrull, tillsätt ris och stek i ca 2 min.
Häll skvätt vis i buljongen under ständig omrörning.
Koka i ca 18 min.
hacka basilikan, tillsätt basilika, parmesan och lime, salta o peppra efter behag.

--

Som sagt har jag inte hittat nått som funkar skit bra tillsammans med detta, räk BBQ funkar bra men inte perfekt, det är ett gissel.

Igår kollade vi på film heladagen, det var nice, jonas kom över han med. Känner mig taggad inför imorgon när Absurd o 2000f kommer hit, skall bli intressant o se hur vi kan lösa allt trassel vi har med CDn.
Fett, det ringde precis på dörren, det var posten som levererade första paketet med väskor från Sandqvist, jo, jag är officiell distributör av Sandqvist väskor i Berlin. Check it out på http://www.sandqvist.net.
Now for some e-mailing...

just det ja, kolla in namnen i denna otroligt sköna lilla artikel, VEM var Nelson Mandela inlåst med?

Etiketter:

Euro crunk o Grime

Det hela slutade med att jag satt med en av Flosstradamus killarna o försökte välja ny desktop bakgrund, innan det var det bara härligt.
Chromeo var härligt disco befriade, orädda för begrepp som bögigt och kanske inte helt omöjligt lyckliga... A-Track kan vara stolt över sin storebror. När vi anlände var det redan en massiv kö, DJ Baggs Fyllde golvet i stora rummet. I kön in kommenterade en tjej min jacka, sedan kommenterade hennes polare en kille från LA min keps, så vi började snacka. Det visade sig att han var ena halvan av Acid Girls, musik blogg gurus från LA, jag berättade lite historier från när jag var i LA, vi skrattade. Inne på klubben var det helt sjukt varmt, iallfall i stora rummet, så varmt att tjejer o killar drog av sig tröjorna/ rev sönder sina märkes t-shirts. Vi dansade till ljuset av Glowsticks. Baggs stod med en vatten flaska och sprejade publiken, alla dansade på scenen. Det var en klubb dröm. Efter Floss killarna gig gick vi backstage, backstage bestod av en trappa, där satt vi, de flesta bortförda av kemikalier
och försökte välja bakgrunds bild till hans laptops desktop. När vi lämnade lkubben hade de börjat sopagolven och solen stod redan högt på himmlen.

Jag han inte sova mycket innan det var dax att vakna igen, Stanza spelade på illegala BOOMBOX #2 ikväll, sjukt värd spelning, hela liga möttes upp på BR 101 innan o drack berlins (by faaaar) bästa Mojjitos. Sedan ner i tunnelbanesystemet till festen. Stanza spelade med True Tigers på min GrimeStep fest för snart ett år sedan så det var trevligt att snacka lite med honom igen, föressten har jag lite kändis skvaller, har hör från säkra källor att han har en av de största kukarna på brittiska öarna. Jag o Jonas hade en dance-off av sällan skådat slag och alla verkade vara vänner.... jag insåg att inte skulle villja vara någon annanstans just då, och att det var en bra helg, så jag passade på att smita iväg hemåt.

torsdag, augusti 09, 2007

Tråååkigt.


Gud vad jag har tråkigt, detta e avig sidan av att inte jobba, alla andra e as sena med att bli klara efter jobbet.Jag har varit klar i två timmar. Jag vill verkligen gå här ifrån nu. Ska ringa hannes o kolla om han e på Möbel Olfer än. Väntar på att Paul skall ringa, han e tydligen i duchen, Sandra e på nån liten exlusiv tillställning och KC jobber fortfarande, jag vill bli taggade o pepp som fan innan spelningen ikväll. Ja! nu ringde Paul, drinks i F-hain om 40 min, korkar upp bubblet. Dricka ensam, finns det nått mer tragiskt (för mig asså). Ush o fy. Nu jävlar skall det festas!

Chrome + Floss

Yo, ikväll e det Chromeo + Flosstradamus, jag hade förfesten till denna konserten förra Lördagen. Men nu e förfesten slut, jag har Leo + 5 på listan, och livet känns rätt rock n roll trots den lilla missräkningen.
Upptäckte Floss grabbarna någon gång förra hösten, då hade de redan skapat musik löpsedlar i Chicago ett tag med sina "ökända" fester i City Hall. Det var nog spåret Ravestradamus - Act a fool som fångade mig, och när jag väl var intresserad rullade det på, Chromeo har ju funnits i bak huvudet sedan Needy Girl typ 2004, det e en riktigt fin liten låt. Men jag tycker att nya albumet e helt sjukt bra, allt e typ hitts. Från inspirerande Fancy Footworks till slicka Bonafied Lovein till pumpande Tenderoni (tyvärr är musik videon till tenderoni rätt kass). Chromeo kör sin grej stenhårt. Floss killarna Josh o Curt däremot hoppas lite över allt, min favorit projekt är lätt, Kid Sister och Hollywood Holt projekten, kolle in det! Imorgon spelar dom i London.

som alltid

Leo

onsdag, augusti 08, 2007

R Kelly

Var och såg Transformers igår, fan va bra den var, precis det som jag ville ha, ur uselt manus (men ändå inte om man jämför med tv serien), massa explosioner och jätte stora robot special effekter. Jag hade kanske en osund relation till mina transformers när jag var liten. Man fan va bra filmen var. Flera gånger under filmen utbrast jag wow... och för mig e det ett bra betyg.

Den innehåller även en hal del intressanta citat, tex:
Pojke: But where did you lern our language?
Optimus Prime: I lerned it from the World Wide Web.

Eller:

Optimus Prime: Stop lubricating on the man.

På tal om att lubricate på folk tippsade lalya om att previewn för R. Kellys "Trapped in the closet" är ute nu... jag längtar efter uppföljaren.

tisdag, augusti 07, 2007

Sommar


Jag lyssnar på Dancehall hits, 80 tals miami hits, latino hits o random sommar evergreens... det e en bra dag. Var upp väldigt tidigt för att gå o påbörja registreringen av mitt företag. Första steget är taget, nu kan vad som helst hända. När jag kom ut i morse o skulle låsa upp cykeln luktade det som det luktar i LA. Det är en damp varm doft, blandad med avgaser, och sopor... som att dethar varit varmt för länge... jag älskar den doften, inget känns mer storstads sommar. Storstads sommar, eller kanske stads sommar är otroligt romantiskt tycker jag.

Ibland blir jag lite så att jag vill sätta mig själv i perspektiv, som att zooma ut från sig själv, sätta sig i en holistisk kontext. Jag klara inte av att behålla den känslan väldigt länge, men det är en märklig befriande nästan utom kroppslig upplevelse.

en fantastisk låt

Så nu skall jag gå på nån kurs o lära mig om hur tyska skatte lagar funkar, det lär ju gå bra Är rätt uttråkad, saknar verkligen att ha arbets kamrater. Nån som kan inspirera mig att arbeta. Jag jobbade iofs in typ en vecka igår. Vi (grimestep) har förlorar vår kille som skulle göra mastern till cd:n, han vill ha betalt. Så efter 2 timmars telefon samtal med franska mobiltelefoner tror jag att vi har löst det... Dessutom måste/vill jag hitta nått ställe där Absurd och 2000f kan spela när dom kommer hit nästa vecka. Det e kort med tid men det borde gå. Mycket telefon där med. Undra hur lång tid det kommer att ta innan jag kan anställa någon.

På radion spelar dom mycket oväntat 2 live crew.

fredag, augusti 03, 2007

Bangers & Dubz part one


Min main man i Paris Dj Absurd (bilden ovan) skickade precis över en ny dubstep mix han o Mac Koall har gjort... och det låter riktigt jävla bra måste jag säga... En blanding av Resofantoms digra artist utbud och de senaste "bangers" som e ut.... det handlar bara om wobble bass nu förtiden.

Kolla själv, o gillar du låtarna kan du köpa dom på iTunes. haha.

DOWNLOAD/STREAM

Tracklisting :
01-Malstrom : Dubplate.
02-F1 : Chat about
03-Ka : Oil man
04-Ekstrak : Mass Dampers
05-White Label - I dont give a dub
06-Monstr - Dubplate
07-Mac Koall -Dubplate
08-Monstr - Gangst3r ( digital-tunes - addictech - juno dl )
09-Slaughter Mob : Slurt (Skream Refix)
10-Juju : Punks ( Mac Koall scratch session)
11-Coki : The Sign
12-Mac Koall : Whobbalstic ( digital-tunes )

torsdag, augusti 02, 2007

Polen?

Ok, så jag åkte till Polen i förrgår, nu e jag hemma igen, men jag hade 20 intressanta timmar i Polen.

Kl 14.30 på tisdag ringer Jonas o frågar om jag vill åka med till Polen, är lite osäker efter som jag skall möte upp med KC senare på dagen, men säger att, visst, jag måste bara få tag på KC. Det får jag inte, kl 15.30 ringer Jonas o berättar att tåget går om en timma 16.34 och att jag får börja packa nu, ifall att... Det gör jag förstås inte utan jag fortsätter att jobba med flyern som du kan se i inlägget under detta. Kl 15.58 får jag tag på KC, - Hej, vill du åka till Polen om 38 minuter? Visst säger KC till min stora förvåning. Jag kastar ned mitt pass, solglasögon en tee o en halsduk i ryggsäcken och hojjar till HauptBahnhof så fort jag kan, fixar det på 20 min men är genom blöt vid ankomst. Till o med min jeans är plask blöta, sissta fem minuterna av den resan går på rent adrenalin, trodde inte att jag hade det i mig, men tydligen.
Kc e inte där än, Lotta o Jonas är redan där... Tåget kommer, ingen KC, tåget går, ingen KC o jag e på tåget. Ringer o berättar att jag e på väg till Polen, KC tar tåget en timma senare. Efter en timmas uppehåll i Angermünde (jag han se alla turist attraktioner den stan har att erbjuda på 20 min) anländer vi i Szczecin. Jonas o Lotta har bokat ett hostel, långt bort från allt verkar det som men efter ett tag fattar vi att det inte e såå långt. Drar ut för att hitta nått att äta o hittar en rätt upscale restaurang. Dom har som det verkar vara i alla öst stater menyer där man komponerar sina egna måltider, dvs beställer kött potatis sås o sallad var för sig, jag klurade snabbt ut det medans de andra kämpade med en servitris som tala kass tyska o försökte fatta om potatis ingick... Tillslut hade alla beställ o vi verkade få vad vi beställt, tills notan kom, allt kostade mer än menyn hade angivit, dom hade blandat ihop priserna på potatis o vin, och det mest intressanta var att de hade supersize:at Jonas o KC rätter utan att fråga, dubbla priset för dom. Galet. Efter det gav vi oss ut för att hitta det vilda polska natt livet. 2 timmar och ett och ett halvt varv runt stan senare hade vi fortfarande inte hittat nått öppen bar. Besvikna började vi loma hem åt. På vägen ser vi SAS Radison, tänker att kanske kanske har dom en bar som e öppen, mycket riktigt har dom det, en sky bar till på köpet som har öppet i 4 timmar till... så vår enda kväll i Polen spenderade vi på SAS Radisons skybar där vi drack massa drinkar och åt Estrella (!) chips. Det krångligaste på hela resan var att köpa en biljett tillbaka till Berlin, det tog oss 2 timmar, oändligt köande o kassor som inte tog Visa, inte sålde internationella biljetter, stängde och en man precis framför oss i kön som köpte 48 biljetter. Vi sa hejdå till Jonas o Lotta som fortsatte mot Gdansk, och var ganska lättade att lämna Polen, kanske för alltid, men man vet aldrig när Jonas kommer ringa o fråga igen så...