måndag, november 26, 2007

Ny Karriär.

Japp imorgon kommer KCs bög polare Sean hit fran Chicago, imorgon inleds ocksa min film karriär, som öst tysk skall jag vandra över muren in i väst, en annan agentur ringde idag och vill att jag skall komma pa nan sorts photoshoot nu, sa det e jag pa väg till.

Om nagon fragar vad jag jobbar med kan jag nu säga, att jag e en väsk agent-grafiker-statist-skivbolags VD-DJ!

Vill passa pa att tacka alla som kom till min första och KCs 24:de Thanks Giving fest, det var riktigt roligt. Maten var underbar tack alla som bidrog med rätter, vi har diskat alla skalar sa det e bara att komma o hämta.
Vi har nog mat för tva veckor till kvar dock, flipp sidan är att det var ruggigt äkligt hemma hos oss när vi vaknade, drinkar o sängen rödvin pa väggarna i köket, sma sma bitar av kalkon över en hel vägg (jätte konstigt) och det härligaste överraskningen, cigg fimpar i örngotten! Woo, jävla tur att vi fick lite pant och lite mat, annars hade jag nog varit arg.

Jaja, nu maste jag nog ila, in med magen ut med bröstet.

tisdag, november 20, 2007

8/12 Yeah Fool


Good news every body! Den futuristiska, nu tre manna, DJ truppen Yeah Fool som jag är del av har fatt sin första stora bokning. Pa fantastiska klubben the Villa kommer vi att domdera övervaningen. Riktigt roligt att det har tagigt fart. Nu skall vi bara se till att halla det uppe sa kanske det blir en L.A. resa tillslut.

Jag maste hitta ett jobb snart. Ush, jag har inte jobbat pa 6 manader nu och har ingen lust att börja egentligen. Men det maste väl hända. Undra om jag kan fixa en massa DJ spelningar till mej själv istället? Ok, sa om du e promotor eller känner nan som är, sicka denna mixen till honom/henne:

Extended dance for whaleing! DOWNLOAD! (50mb)

Haller pa med en till mix nu, mer b-more, death metal och booty bas i den. Den smutsiga mixen kanske den skall heta.
Hursom ville egentligen bara bjuda in dej till the Villa (Landsberger allé 54) den 8 dec. Maila om du vill ha list plats.

Just det ja, haha, jag skall pa KCs chefs Thanksgiving Dinner pa torsdag, det blir min första och den pa lördag sa har vi thanksgiving hemma hos oss, da är du ochsa välkommen, mail mej ang det ocksa, det e lite bestämmelser kring det.

Snart har jag en techno remix av Talking Heads klar och en b-more rmx av Europe. Underbart.

onsdag, november 14, 2007

Korv

Image copyright: www.neonsleep.com
Det regnar snö blandat här, hela alexanderplats luktar rökt korv, kanske skinka. Jag har precis haft lunch möte med en harmynt man, dock gladlynt och klarsynt. Han äger en mac butik och det verkar som att han skall sälja min väskor i sin butik och sin on-line butik. Det är bra nyheter.

Är det nagon som har ett jobb till mej?

Jag ser hur min pengar börjar ta slut, jag klarar mig en manad till men sen e det stopp. Maste börja jobba denna manaden. Eller sa satsar jag sten hart pa att lansera mig som DJ, det verkar inte som att man maste kunna natt särksilt da. No offence.
Vi fick var första snö när matte var här, ja just det ja, matte var här. Det var roligt. I fredags var vi först och drack drinkar med tva svenska tjejer, jonas o tatti kom o mötte upp och vi rullade till en S-bahn fest som www.Neonsleep.com anordnade. Den hette LORDS OF THE RINGBAHN, tok feeeet. Tack för det Welfe och Daniel!
Image copyright: www.neonsleep.comImage copyright: www.neonsleep.com
Image copyright: www.neonsleep.comImage copyright: www.neonsleep.com

Om du e kompis m jonas pa facebook.com sa kan du kolla in hans film fran festen där. Vi drog vidare efterat till en lite klubb/bar i f-hain, där det var födelsedags fest och all öl var gratis! haha. Matte blev sa jävla glad. Sen ser jag honom betala för ölen ända. Hursom sa blir han trött och gar hem, jag o resten drar till Sebastian som oväntat spelar pa Icon. Väl där lyckas vi jag snacka in 6 personer gratis, helt sjukt, blagging skills in tha house! Tjejen i kassan bara strök random namn fran gästlistan. Ungefär sa här sag det ut när vi kom in:Image copyright: www.neonsleep.com

Efter ett par timmar av det var vi trötta, sa trötta att vi tog en taxi hem. Matte lag o sussade. När jag har krupit ner i sängen kommer matte in i rummet.
- Hey Leo, du maste ju fan ga ut med mej när jag e i Berlin.

Sagt och gjort, matte släpar mig motvilligt ur sängen och vi tar samma taxi tillbaka till Icon och Sebastian, enda bilden fran det som jag hittade är denna, men den e inte fyskam:Image copyright: www.neonsleep.com


Det var kul iallfall, lördagen spenderades pa the Villa som det verkar som att Daniel äger, eller bara driver, det e lite oklart men jag har en känsla av att vi kommer att hänga en hel del där, framförallt som att Steed lord är bokade snart!

Och i ett försök att kunna aka till L.A. gratis har vi nu startat DJ team YEAH FOOL! Här är en exclusiv 30 min mix av DJ Stressbustin Nookie och DJ Dance with a hottie:

Extended dance for whaleing! DOWNLOAD! (50mb)

tisdag, november 06, 2007

Inget Internet


Alls. Det suger slapp kamel kuk att det tar 4 veckor innan man kan fa sitt internet anslutet. I princip har jag förlorat en del av min kropp. Jag har försökt ta ut pengar i tva dagar utan framgang, sa jag loggade in pa min bank o döm om min förvaning när blansen är 0,00. Ringer desperat upp min bank och det visar sig att de som en säkerhets atgärd har bokat upp alla mina penger efter som ett företag vid namn "Jazz Inc" fran USA har försökt begära ett belopp om 6000 kr fran mitt konto. Tydligen var min bank uppmärksamma och istället för att ge dom pengar spärrade de mitt konto, det är jag förstass glad över men det betyder att jag maste fa ett nytt kort utskickat till mig ich det tar lang tid. Lyckades övertatala dem att ge mig 30 min sa att jag kunde springa ut och ta ut sa mycket pengar jag kunde, sedan spärra de kortet och skickar mig ett nytt. Blöö, har CP mycket cash pa mig nu dock. Lite upprörande. Jag blev verkligen sjukt rädd när jag sag det första konto beskedet.

Mattias är i Berlin och god kristen som han är bor han i Kyrkan även här. Jätte konstigt. Jag tror att han huvud har blivit större sendan jag sag honom senast.
Jag kommer till Göteborg den 23 dec. och ker hem den 31 dec. det e en vecka i Sverige, sa lange har inte jag varit hemma pa ett och ett halvt ar. Vujj Vujj. Ja som sagt, det blir inte sa mycket internet för mig, vill du natt sa ring mig.

söndag, november 04, 2007

Inget Internet

Japp, sa e det, det kommer att vara förhallande vis tyst fran mitt hall pa internet den narmsta framtiden, jag har nämligen pga bristande planering inget internet hemma, ingen hem telefon heller. Hoppas kunna lösa det denna veckan, nu sitter jag pa Al Hamra o bloggar. Men som Jonas vet kan det ta lite tid att lösa internet grejjen. Skall kolla m Alice om dom kan fixat.

Allt har gatt bra iallafall, lyan e sjukt nice. Lite tom men bra. Härromdagen somnade vi efter en fest hos oss med alla fönster öppna OCH ytterdörren öppen. Jävla tur att ingen kom in o tog alla vara grejjer. Over n out.