lördag, december 29, 2007

Im coming home!

Nu e det snart dax, jag åker hem inatt kl 03. Det skall bli skönt. Första gången jag saknar Berlin på detta sättet faktiskt. Ses på Schönhauser allé leute!

fredag, december 28, 2007

Jazz

Har fått rätt bra tempo på bloggandet här hos fassan.

Igår var det mycket drama... Eller, jag kanske skall ta det från början, jag o A möttes upp på cigarrent o tog en kaffe, skämtade om kristna o judar. Gick in till stan o hängde, jag hade date med J kl 17. När det började närma sig bestämde vi oss för att ta en öl eller två på Kellys, J dök up och var trött, vi drog hem till honom för att se en rulle o dricka lite. L ville komma förbi, så det gjorde han, så nu satt vi där alla fyra och skratta o prata. J har kopplat sin PC till TVn så det e guld att kolla youtube videos hos honom. Sedan hände något, L blev lack o stack, vi fattade inte nått först men förklaringen kom över telefon lite senare. A var väldigt orolig att han hade gjort nått dumt.


Festen vi skulle på visade sig vara häng med nån okänd persons föräldrar, vi banga o drog till Svanen (?) istället. A glömmde allt i lägenheten o pynta för taxi dit. As nice...


Vi kommer in, musiken suger, i våra öron iallfall. A blir upprörd, och full. Jag o J snurrar runt o minglar, jag träffar lite kompisar från förr, lite för mycket raggande tjejer. Sedan ringer A, han har blivit utslängd.




Då har han tydligen gått upp på scenen och slagigt sångaren i ansiktet för att han tyckte musiken var så kass. hahaha, sen ringde han o blev lack för att jag inte lämna klubben med honom, men va fan jag hade ju massa kompisar där nu plus att vi väntade på Js tjej. Festen fortsatte, träffade fler o fler göteborgs profiler. Nån date:ade vakten på Huset, vilket verkar helt bizarrt efter som dm e typ beskällda för att vara de rötnaste vakterna i stan o hon som jag minns det e en rätt snäll typ... jaja.

torsdag, december 27, 2007

Duration, temptation, Purification!


Nu lyssnar jag på mej själv på radio, det e roligt. Har varit o käkat frulle med stora systern aldeles nyss. Vädret är fortfarande vansinnigt deprimerande, det har varit kompakt grått sedan jag kom hit, iofs mindre grått nu än när jag kom, men det säger mer om hur grått det var när jag kom än om hur grått det är nu.


Jag uppmanar härmed alla att flytta från gbg. Det e ju inget fel på dom som bor i gbg, det är nått annat som är fel, ungefär som för innevånarna i Twin Peaks.


Var på "Tillverka Kärlek" och Nef och hemma hos johan i förrgår. Det e alltid nice att hänga hos Johan, speciellt med Ugo och Yasin, ett riktigt dream team! Drinkar o cigg o medicin. Sen drog vi iväg, snurrade ut och runt bakom järntorget, förbi fabriken och festival hotellet o in på gården upp för trappan förbi José och fram till Jens bakom disken. Sen, ner i magen och ut o röka. Tillbaka till golvet och så upprepades proceduren om och åter igen. Fast md olika kumpaner. Träffade Alina, var lite chock, men roligt som fan, hon har blivit så vuxet trevlig, eller så har hon alltid varit det. Så kan det nog vara. Det kanske bara är jag som har blivit några mentala år äldre. Jag har ju faktiskt ganska mycket grått hår.

Jag o Johan smet till Nef, dansade lite, men sen blev det för mycket tjejer för två killar med flickvänner så vi fick dra igen, tillbaka tillverka kärlek. Pratade mer med Leo, Erika, Ugo och Alina.

Ända tills jag inte klarade mer... fick stapla hem, passade på att köpa juice, när jag kam hem hade fassan klämt 8 första avsnitten av Battlestar Galactica. Överraskande men trevligt.


Igår var en familje heldag, mossan mormor o fassan. Blev pank på kuppen, köpte svensk mat för mer pengar än jag har, mycket mat blev det iofs. Sen hem till min gammla lägenhet, lampa böcker minnen foton damsugare allt ner i lådan. String hyllorna fick inte plats i lådan. Min soffa och fotölj är as snygga, öskar att jag kunde ta med dom till B-town. Nu fick jag istället bära ned fotöljen till källaren. den fick plats iallfall.


Nu skall jag bada o sen ringa andrés...

tisdag, december 25, 2007

Fortsättning

Det var nice igår, chilla med mamma o mormor, fick lite klappar (en ost-bok o ett choklad paket, kände mig väldigt vuxen), jag o case var rätt nöjda med pressenterna vi gav tillsamman till dem, det var foton som case hade tagigt av mig o mossan i BLN och foton av mig mormor o mossan efter morfars begravning, som vi tycker e väldigt fina. Det tyckte dom med tror jag. Sen rulla vi ner för backen o hem till Bum o Olle (Bums son). Jag har nog inte sett Olle sedan jag var typ 14 men han söp ner mig iallfall. Trevligt var det. Sen kom jag hem o farsan var lite på örat han med så vi satt o snacka ett tag om... tja jag minns inte så noga. Nu väkte Johan mig genom att ringa, jag har en killer huvudvärk och min förkylning verkar ha fått ny fart. jaja ikväll skall man väl klara att fest iallfall. haha.

Lil up date mama!

måndag, december 24, 2007

GOOD JUUUL!


God Jul alla!
Det var sjukt deppigt att landa i gbg, lämnade Berlin med strålande sol och is kristaler överallt, när vi gick ned för landning blev allt grått utanför fönstren, och det fortsatte, och blev mörkare och mörkare, planet svängde och jag började bli illa mående för när man tittade ut ner) ur det svängande planets fönster såg man att det bara fans gått under oss. Det blev mörkare och mörkare, tills dom fick slå på lamporna inne i planet för att man skulle kunna se nått, sen plötsligt såg jag trä toppar och så var vi nere på marken. Det dugg regnade blåste och var dimmigt. Det e inte så man föreställer sig sverige på vintern om man inte vet. Fassan betalade taxi in till stan iallfall så det var nice. Hängde lite med Matte o Maja och sedan med Leo (inte mej själv utan den andra Leo).
Det slår mig varje gång jag kommer hit, och detta är inte ned värderande, men hur mycket större järntorget och allt annat i göteborg föreföll när jag bodde här. Nu känns det som att gå omkring i scenografin till en matiné på något vis.
Om 4 timmar skall jag upp till mor mor o efter det till bum, lång dag framför oss.
Men imorgon blir det annat ljud i lådan, Leo vänder vax på "Tillverka Kärlek" och Göran lirar på Nef och jag har en liter smirnoff.

torsdag, december 20, 2007

Sjuk


Ja, lagomtill julen blir man förståss förkyld. Bajs. Jaja, nu sitter jag här
ensam i lägenheten, det känns lite märkligt.
Fick nyss ett sms från jonas, han äter pizza i palestina tydligen.
Skall iväg o kirra lite pressenter o söka jobb och leverera lite väskor

och gymma nu snart. Suger på den lite bara. Kanske inte är så bra att träna när man e förkyld kom ja o tänka på.
Bra grej e dock att Sandquist väskorna säljer som smör nu runt jul, skall börja skriva fakturor snart.
I går natt försökte jag fixa Klever till Berlin, tyvärr verkar han ha för ansträngt schema för att klara det, om vi inte kan boka honom på en onsdag. Skit synd, listade ut att han var på väg lite för sent. jaja, har iallafall kittat NIYI till the Villa så det e en bra start på min promotor kariär. haha.

Ja, nedersta bilden på förra blogposten är från Svenska Skolans Lucia konsert. Mysigt o trevlit o allt så, lite over priced kanske, efter som ingen av dom kunde ta en ren ton. Men det var kul o visa Hannes o case lite svenska traditioner.

Ikväll blir det Broken Hearts Club, imorgon vill arthur och en av tjejerna från wasted little piccadillys festa och på lördag lirar daniel, wasted piccadillys och sick girls på Rodeo, får dock ta det lungt den kvällen, vill inte missa flighten.

Så ja, inatt åkte jag med henne till Tegel o allt, somnade inte för än 07.20, gubb trött förståss. Men hon kommer att få betala tillbaka när jag kommer hem från sverige med bussen, hon skall få ta med sig kundvagn o komma ut o möta mig vid bussen efter som jag har med mig damsugare, TV, böcker, bok hyllor och andra random pressenter. PLUS en massa massa mat. Mmm fejk kött...

Massa bilder o jag bloggar igen! Wee...

Ok, jag har varit rätt kass på att blogga sedan jag fick internet, det måste jag med ge, så här kommer en tung en, massa roliga o färg glada biler för både stora och små... Och dom säger ju att EN bild säger mer än tusen ord så då kan ni ju föreställa er hur lång tid det hade tagigt att förklara allt detta. Plus blid texterna... eh.

Just nu håller Case på att packa för sin USA resa, hem till familjen, själv tar det tre dagar innan jag får åka tillbaka, kommer nog bli skumt att loma runt här ensam. jao jao... kl 05.00 skall vi vara på flygplatsen, snacka om att jag kommer att sova när jag kommer hem eller. haha.


Nick och Toby på väg till Maria am ostbahnhof och Guns N Bombs, det var förövrigt den kvällen toby snodde vår julgran till oss. Och case tog den i en taxi hem till oss, och jag sov mig igenom hela härligheten.



Resten av fotona e copyright till jonas. Detta e del av VJ Arthurs set till sammans med vårat Yeah Fool! gig. 

Case, Arthur och killen i den blonda peruken e Daniel han som äger the Villa.


Case "rattar" mixer bordet... Brevid mig ser du Toby, vår bakgrunds dansare, eller skakare kanske. I för grunden står sofia o spanar.


Tja, JAG gillade iallafall musiken.


Detta kortet e roligt för det är typ av alla! Från vänster övre rad: Arthur, Toby, Leo, Casey
Mellanraden: Sally, Nick, Anja och Tals armbåge.
Främre raden Hunter och Elin


In action...

P
Paul gillade det!


Jag brevid en av tjejerna frpn the wasted little piccadillys


Sally o case på super exclusiva fashion eventet... typ alla tog kokain och var trådsmala. Stället e rätt koolt, för det e lite som en speak easy, man måste knacka på en liten dörr och stå på en gästlista för att få komma in, snor snyggt e det också.


onsdag, december 12, 2007

INTERNET!

Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma.

Så där ja, nu kanske du har fattar att jag har internet hemma, äntligen. Det börjar bli riktigt svensk standard på denna lägenheten nu. Central värme och snabb snabbt internet. Nu saknas bara lite möbler.

Har märkt att en relations bubbla verkar ha spruckit. Mängder av min vänner har börjat gå in och ut ut relationer den senaste tiden. Så passa dig om du har en relation med någon redan och inte vill förlora den, det kan hända de närmsta veckorna. Kanske kan det vara jul stressen som sänker sin sorgsna men mjuka barm över oss.
Eller, om du har hållt på o dejtat den där killen/tjejen ett tag nu, så kanske det är dax att visa upp henne/honom för vännerna.

Det var min lilla spaning för denna veckan.

Fan va jobbigt och frustreradne det är att ha en relation med någon som inte pratar svenska. Massa missförstånd, små gnabb i onödan, sedan att vi e medvetna om det och skrattar åt det emellan åt hjälper ju. Som gårdagen ord, shin (smalben, eller framsidan av smalbenet) jag trodde att hon sa haka, chin. Ja vi fattar. Nog om min missry nu. Nu måste jag nog söka jobb, o snart kommer jonas o då blir det dax för Leo & Frankki tema Musik.

söndag, december 09, 2007

Igar...

Riktigt rolig kväll igar. Settet gick langt över förväntan. Enda grejjen vi inte räknade med är att tyskar inte dansar till RnB. Svenskar har fan tillochmed mer själ än tyskar, vi droppade beatet och gick över till 100 bpm RnB, da tömdes golvet pa en minut typ. jaja. Sen plockade vi upp det till 130 bpm igen och da verkade allt förlatet av publiken igen.
Bra nyhet för mig e att vi fick en kanske tva bokningar till, sa skriv up den 5/1 och den 12/1 eventuellt. Skall snacka ihop mig med "the Villa Daniel" om den 19/1 vill skall eventuellt försöka köra lite klubb kvällar tillsammans.

Toby, var bakgrunds dansare gjorde en suverän insats, som alltid, det var dock mer "bakgrunds skakare" karaktär pa hans dans. Arthur som gjorde visuals hade geniala animationer och Case lyckades byta outfit mitt i settet, fran svart till all-gold. Honn lyckades ochsa göra tva jobb samtidigt, hon har nämligen nyligen blivit Vice Germanys officiella party fotograf sa det jobbet klämde hon in där med. Själv lyckades jag med bravaden matt dricka 6 öl och röka ett pack cigg under settet (kanske den minst imponerande insatsen sa här i efter hand).

Oj, nu e den jävla internet tiden slut igen. bajs.

fredag, december 07, 2007

Snabb genom gang

ok, sa, det har ju hant lite sedan sist.

Shawn var har, det var riktigt trevligt. KC jobba o jag guida runt honom i stan pa dagarna. Forsta dagen han kom var jag dock upptagen med att spela Amerikansk soldat i natt tyskt episkt drama om berlin muren.

Idag har jag statistat som prostituerad, det skall jag göra i morgon med. En roll som klippt och skuren för mig. Och imorgon knväll e det premiär för Yeah Fool! första giget pa the Villa. Det kommer att bli grymt bra.

Förövrigt e jag pank, söker massa jobb som jag inte e kvalificerad till nu, med fejkat CV. Det är underhallande läsning och skrivning faktiskt.

Satan va lite tid man far online för 25 cent, jaja, snart tror jag iallafall att vi har internet hemma, det borde hända rätt snart nu. Oj nu e det över om 30 sek. hej da!