tisdag, januari 29, 2008

En san där igen

Ja, sa var det dax för en san dar fotoblogpost igen... here we go!

Jag inleder mjukt med en liten "folk lanar min keps" session, ovan Sandra, under Nick.


Just det, Julia o Patrik var ju här pa besök, här J med Sally.
Okänd tjej med min keps.
Toby tycker svenska flickor smakar gott...
Arthur o Case
Nick o Sally
Besökarna.
Utsikten fran mitt kontor.
Vi var underjorden pa en "Hit & Run Cinema", lääskigt.
Gissa vilka hur som är fejk hus!
Roliga tyskar del 1
Roliga tyskar del 2
Tobster
Hanna
Hannes
Anna Bell o Inez
Tomten
tja...

Kavinsky

måndag, januari 28, 2008

Vahnsinn

Boom... tung helg, bra men tung. Sag precis att neonsleep.com har lagt upp lite fina bilder fran förra helgen... dom hittar du HÄR och HÄR.
Första är fran skivsläpps party pa nya Tresor, ligger i källaren till Vattenverket, som jag o johan besökte för ungefär ett ar sedan, sa det e ett koolt ställe men sjut mycket fula typer där, som bilderna skvallrar om. Andra länken gar till bilderna fran min första band bokning pa Villa, NIYI var en stjärna. Bloggade jag om det? Det var roligt iallfall, och jag o case gjorde ett riktigt grymt dj set, riktigt grymt. Skall försöka fa fler bokningar nu, inte bara pa Villa. haha. Men vi har blivit uptagna i (f.u.c) familjen nu iallafall. Jag försöker organisera en Booty-Bass kväll pa Villa nu. Med Absurd, Marvy och Raziek fran Paris. Kommer att bli grymt.

Just det ja, helgen var full späckad, först Helens galleri öppning som var trevligt men jag tycker fortfarande att Gallerier innebär gratis sprit och det gjorde inte detta, faktiskt rätt sällan i denna staden. Sen drog vi i ett 11 manna starkt lag till Johans husfest som var riktigt trevlig, Steven blev riktigt gubb full. ja, Steven e en snubbe fran Detroit som vi har lärt känna här, as rolig, men alltid fullast. Pa s-bahn till Tape o Easy Jet Set fick han ge up, da hade han fyllt hela s-bahn dörr öppningen med veckan samlade middagar. Det var en sjukt enkel drunk ditch dock.
Jag minns inte sa mycket fran Tape om jag skall vara helt ärlig. Mycket dans, dricka, försökte övertala en falata att dom ocksa behöver "hag's", sen gick vi o letade efter tjejer till henne, det gick kass, dom trodde att jag raggade istället, tror att flatan blev sur efter ett tag. Men jag lyckades iallfall laga en stor middag när jag kom hem kl 7 pa morgonen eller natt.

Pa lördag hade Julana födelsedags fest o senare pa kvällen skulle jag o case till Maria. Vice ville att hon skulle ta bilder av festen sa vi hade skönt presspass till Club Transmediale, grym fest var det, lite konstigt att bara vara vi tva där, speciellt eftersom jag var typ ensam heltiden för case fotade. Men jag hade rätt kul ända, Kavinska var riktigt bra, inte alls som senaste gangen jag sag honom. Den gangen da en av Acid Girlsen viskade i mitt öra att han var känd som världens sämsta DJ.

Igar var det en sandär soft söndag, chillade i Tobys o sallys crib, käkade pizza och sag en as bra film, Shark n Eagle fran nya zeeland. Lite som en blandning av Little miss sunshine och Napoleon dynamite. Kolla in om du inte vet...


Som alltid:
Leo

Etiketter: , , , , , ,

fredag, januari 25, 2008

Svaart



Shit va svart det e att hinna blogga när man jobbar... haha. Verlkigen, vi e ju bara tre här sa det märks sa fort nagon gör nagot annat än att jobba.
Sa även om jag älskar dej sa prioriterar jag fortsatt anställning framför att ge dej updateringar om mitt trista liv. Seriöst, jag jobbar gar hem o lagar mat, gar o klubbar gar o lägger mig, o sen om igen. Det tar lite tid att avveckla mitt alternativa liv. Jag hade ju som sagt fullt upp som arbetslös. Denna helgen tex: Idag öppnar Helens galleris utställning, sa först det, sen hemma fest hos Johan, sen till Klub Tape och Easy Jet Set där, och till öppnings kvällen av klub Transmediale. Imorgon en galleri öppning som mitt jobb är involverat i, sen födelsedags fest o senare till Arena klub o nan bra DJ.

Hursom har jag tvingat Case att börja laga mat minst tva ganger i veckan... Da lagar jag ända mat 5 dagar i veckan sa jag tyckte att det var en bra idé.
Men jag har faktiskt gatt runt helt ärligt o funderat pa vad jag kan skriva om... och inte direkt kommit pa natt...

Jo, nu vet jag en grej, min chef sa att om jag forsätter som jag gjort hitentills sa kommer han att anställa heltid mig om X antal manader. Det borde betyda att han gillar vad jag gör iallfall...

oj, nu börjar kollegorna snegla pa mig. Bäst att sluta.

Som alltid
Leo

ps. ovan är tva posters jag gjorde för en klub här i berlin.

torsdag, januari 17, 2008

jobba


Ok, har inte bloggat pa ett tag nu, men jag har ju jobbat, haha, jag vet att det later bizzart, och kanske lite skrämmande men jag gillar det faktiskt. Har uptäckt att jag dock är en san där super uptagen person nu, eftersom jag hade tillräckligt att göra pa dagarna innan jag jobbade 9-18 sa blir det en hel del att pressa in pa de fa timmar jag har när jag kommer hem.
Jobbet soft, det är en liten reklambyra pa Potsdamerplatz, bara fyra pers, en Mediagestaltare (vet inte vad det är riktigt), en programerare, chéfen/ad:n och sa jag.
Natt som e lite galet är att all komunikation är pa Tyska, vilket gör att jag inte vet natt om mina medarbetare för jag orkar liksom inte ställa fragor som jag kanske inte kan formulera korrekt, dessutom har jag fullt upp med att fatta vad som händer i Illustrator o Photoshop när de e pa tyska... Och typ tyskat grafiker fack sprak är kanske inte det lättaste i världen. Men de verkar gilla mig, igar fick jag göra flyers med slampiga tjejer pa, lyxigt och sexigt var premissen... ja, du ser ju ovanför hur det gick, du kanske maste klicka pa bilden för att fatta vad den föreställer riktigt. Jag skäms väl lite men kunden gillade det.

jaja, sitter pa jobbet nu o äter frulle.

l8er

måndag, januari 14, 2008

Patrik o Julia


Ok, jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från helgen nu när Patrik o Julia bestämde sig för att övverasknings besöka mig, de dök upp på fredag kl 15. Vi lyckades avverka Scala och Picnic's 1 års fest... Scala var modest men det var inte patrik, och picnic var helt packat, precis som patrik.

Det var en bra helg, speciellt eftersom de ringde från ett av jobben jag sökt och gav mig ett jobb på en reklam byra som grafiker! Så nu skall jag iväg i jobba om en kvart eller sa, du kommer iallfall att hitta mig på potsdamer plats den närmsta tiden. Jaja, allt jag har tid med nu.

måndag, januari 07, 2008

Bajs... bra och dåligt.


Randigt o rutigt har alldrig kommit bra överens, ser ut som att rutigt vinner.

Hej!

Jag har av okänd andledning inte kunna logga in på mitt blogger konto på ett tag, jag misstänker att det min webläsare "Opera" som bajsar på mej. Hade täänkt blogga lite bilder från schweden.

Just det ja, jag o case hade vårat andra DJ gig som gick as dåligt, alla våra polare skulle vara bakom skivspelarna och nån Ipod var inkopplad i mixern o låg o spelade hip hop i bakgrunden plus att vi inte hade någon monitor så vi visste inte riktigt hur det lät. Sedan uptäkte vi att vi bara hade haft vänster kanal i typ 30 min, ja det var mycket tekniskt trassel och vi blev båda lite sura o griniga av det, blev ingen lång lördag natt, var väl hemma vid 5-6. Dagen innan var också rätt bizzar, jag hade inte mindre än tre vackra flickor gråtandes på min axel, två dumpade och en med existenciell ångest. Den minsta (18år) tog jag o kc med oss hem o bäddade ned o gav ost mackor och O'boy.
Tror att jag skall bjuda in alla de party knarkande ungdomarna till oss nu på fredag, ingen alkohol, chippe o dippe o ett gäng bra filmer, eventuellt monopol, uno har vi också ja. Jag hör det helatiden, - Det e för mycket droger, vi måste ta det lungt bla bla, men ingen av dem gör nått åt det.
Så, nu gör klub pappa leo slag i sak o bakar muffins o cookies, muffinsen blev as bra, cirton o skogsbär, visste inte om det skulle funka, speciellt eftersom jag har utvecklat ett eget muffins recept nu.

Just det ja, åter till bilderna:




Så här mysig var depp julen i gbg. ha ha, det kanske är därför som resten av bilderna är fråg krog miljöer.
Matte o Johan välkomst kommitén.

Ja, det gick ju så där för den här killen på Juldagen, haha.


Och på torsdagen var vi så här.. eh, festliga.

Leo e osäker på om han har lika mycket whiskey som oss andra.

Och andres hittar den kanske värsta pressenten någon någonsin har fått, ett porträtt av johan han polare gav honom.


Andrés i sin 59 fifty, jag tycker om att tänka att jag hade något med det att göra, det var cp när han o jag skulle fika o vi båda hade rock o en fitted.


Vujj, tackar mossan så hjärtligt för att ha kört ner mig till CPH, här möter KC mej o all min packning på en stulen IKEA vagn.

Ja! En av två nyårsbilder, toby o nick, doubble troubble.


Och underbara Kitty som altid kommer att utglänsa mig vad det gäller storlek på smycken. Hon e del av Waste//it//Girls som DJ på the Villa frekvent de med, tillochmed på nyår.

As always, Leo

onsdag, januari 02, 2008

nicczzzeeeé

Nyåt var nice... Lite förvirrande och konstigt men nice.
Vi började hos Toby o Sally, jag mötte upp med skövde ligan, jonas jonas sofia o emil, tog dem till festen, case o alison kom senare. Vi var först hos tobster, Vin o sprit o diverse kemikalier, case blev tvär packad och friade, men tog tillbaka det typ 8 timmar senare, då hade flera tjejer redan börjat gråta och alla killar skakat hand med mig. Roligt, dock lite förvirrande. haha.
Vi kom till the Villa, och detta mins jag tyvärr inte mycket av, vi var där i tre timmar eller nått sånt. Alison lånade KCs Gucci väska och slarvade bort den, själv tappade
 hon 60 euro och sitt bankomat kort jag tappade inte nått. Nice.
Det blev en rätt kort nyår för plötsligt hade tjejerna dragigt ut mig från klubben o in i en taxi hem.

Önskar att jag hade mer kött åt dej men men, fråga jonas vad som hände honom istället...haha.

Gott nytt år!