måndag, mars 31, 2008

Rörliga mandagar

Naturligtvis var jag en timma sen till jobbet idag. naturligvis. sitter o pillar med hem hemsides layout for en USB-stick fabrikant.
Vansinnig helg, Nina var här, vi länkade up hemma hos hannes / mitt f.d. hem. Gitta till Tape o sliiiirade. Lördagen var grym Sweat X Party shank och Yeah Fool! pa stora scenen i the Villa!

Vi gjorde ett rktigt bra set, folk dansade som vilda och ägaren var imponerad. o sa länga Daniel (ägaren) är impad sa kommer han fortsätta boka oss och da kommer jag fortsätta vara glad. haha. egentligen var viktigaste publik.

I dag är det 18 grader varmt här, och över natten bokstavligt talat sa har alla knoppar brustit, berlin skimmrar ater igen av skir grönska. det är härligt som fan. Härliga är ocksa McCain girls här:



Otroligt stötande, vet inte om jag mar illa eller skrattar. Andra som gör imitationer i usa gör det med mer lyckat resultat:



Grymt imponerande... Och vi haller oss i hip hop omradet:



Vet inte riktigt vad det där var. men nagot privat var det, ännu mer privat och kanske nästan jobbigt intimt, jag skulle inte kolla pa denna pa jobbet tex:



men det e bra underhallning allt ihop.

tack till Jonas och Nils!

som alltid,
Leo

onsdag, mars 26, 2008

Kalsong party i värmen

Nu har det snöat här i 5 dagar i sträck, jag blir runierad av det, jag cycklar ju egentligen men inte genom snö, sa da maste jag betala 4,20€ varje dag fram o tillbaka. Det betyder att jag inte far nagon lunch mat, japp Slim Budget is my m.c. name.
Önskar att det var varmt sa att man kan ha kalsong party med grabbarna.
Har suttit i tva dagar nu o bara designar t-shirst, jag har verkligen slut pa inspiration. Om du vet natt som du har velat se pa en tee, kommentera här under, om jag använder idén far du en jpg med en bild av den, den perfekta desktop bakgrunden, mmm sa skall ikonena ha det!

Med sant här väder e det fan inte konstigt om man blir deprimerad. Pa ganska kort tid har väldigt manga stuckigt fran berlin, har berlin förlorat momentum? Sally, Nick, Elin, Anja och eventuellt Jonas nu. Fan man far jobba hart för att hitta nya vänner assa...

som alltid

Leo


tisdag, mars 25, 2008

Rörliga mandagar

Rörliga mandagar pa en tisdag tänker du kanske, har världen blivit galen? Eventuellt har den enda konstanta i dit liv blivit ruckat. Eventuellt sa är detta den märkligaste mandagen nagonsin, och ganska troligt kommer du att jobba även pa lördag, vilket gör detta till mandag. Safe.

"Ooh Girl!" - An Honest R&B Song


Pask helgen var lugn o fin, lite fest mest ligga i sängen Csey lämnade inte lägenheten pa tva dagar, knapt jag heller, bara i 10 min totalt. Nice som snor. Sitter o gör t-shirst, dom later mig göra det när dom tycker att jag är över kreativ, typ kommer med 8 logo förslag som alla är lite urballade.
I helgen blev det bestämt att Yeah Fool nu har en rappare, vi vet inte om han e bra ännu, haha. Och case skall börja rappa hon med. Jag e lite tveksam till om hon verkligen kommer att lägga manken till o göra det men hon verkar gilla idén iallfall.
Sag Muriels Wedding och 16 Candles i helgen med. Är dom romantiska komedier?
tja...

Ibland känner man sig lite ledsen:


Sjukt bisarr och ogreppbar men märkligt catchy.

Tack till Peter och flymusic.co.uk

Etiketter: , , ,

måndag, mars 24, 2008

internet funkar inte....

mitt internet funkar typ inte... ingen bloggning över påsk pga internet.

torsdag, mars 20, 2008

Stänga bloggen?


Jag börjar bli oroligt att jag har fatt slut pa saker att blogga om...
Jag menar, jag har ju bloggat om fester och arbete i snart tva ar nu o det börjar kännar som att jag repeterar mig själv lite, byter plats o kanske folk, men ungefär samma grej.
Funderar uppriktigt pa att stänga denna bloggen o öppna en ny tillsammans med lite annat folk o blogga om tuffa saker som jag gillar, och denna gangen pa engelska. Eventuellt gör jag det pa tva ars dagen av denna bloggen, jag kommer ju att spara denna bloggen o göra eventuella ned slag i den i sa fall, men lägga energi pa den andra. Inget jag har bestämt men jag skall iallfall snacka lite med folk om det.
Som du kanske märkt sa bloggar jag mer o mer sällan. Mest för att jag inte har nagot att skriva om men ocksa för att jag jobbar helatiden o faktiskt gillar vad jag gör. haha. Som omväxling.

Det känns lite som att eran för personliga bloggar är över ocksa, jag känner mig rätt ointresserad av bloggar som inte handlar om nagot specifikt som jag gillar. Vet inte, men jag tror att du haller med mig.

E du sugen pa att bidra till en ny blogg holla till mej!
Skulle vara grymt att ha lite folk fran olika länder, typ Sverige o Tyskland. haha. Och England kanske.

Jo, jag e lite kluven som du märker. Ge mig lite feedback.. vad tror du?

måndag, mars 17, 2008

Ost VM


Ja, ost VM är avgjort... Ville verkligen aka, men det e lite langt till Wisconsin, som förutom att vara langtbort ochsa höll sig framme pa pris pallarna. Och lite sköna exotiska cheddar varianter smögsig in som tex en Sydafrikansk, och det stämmer ju rätt bra insag jag. Jag köper ju nästan alltid min bittra apelsin marmelad fran ett sydafrikansk fabrikant.

Stora vinnarna var inte helt oväntat Schweiz med en Gruyere.

Liten besvikelse är som alltid att svenska ostar i princip är helt förbisedda, mest för att kategorierna inte riktigt passa pa var otroligt rika ost flora, svensk ost smakar inte riktigt som ost fran nagot annat land.

Och som man kanske hade kunnat räkna ut, inte för att jag hade kolla pa dom, sa vann Danmark priser för sin ko mjölks feta, eller Sallads ost som dom tydligen kallar det.

Sveriges enda första placering var i Baby Swiss kategorin med en Grevé fran Arla.

kolla alla placeringar pa: http://www.wischeesemakersassn.org/wccc/2006/past_results.php

Rörliga mandagar

Herre gud vilken helg... Har i alla fall lyckats se hela första sesongen av "Flight of the Conchord", Jonas var över i gar pa "Lost sundays", men det blev dock tidigare nämnda serie som vi kolla mest pa. Ja, spelade ju ensam pa Lördagen, innan det hade Sally sin farväl fest pa White trash, o efter det pa Berghein, jag gillar inte berghein, hade lite sma trakigt, och jag borde ha varit lättroad om man säger sa.

Ja, just detja, det slutade med att mitt solo namn blev "Lesbian Picnic". sa inte nagot av de nedan nämnda alternativen.

Ja, case har ju varit i Paris i helgen sa jag har passat pa att röta lite.

Dena här e fin:



Denna med:



Etiketter:

onsdag, mars 12, 2008

Senaste Leo & Frankki programmet är i särklass det märkligaste och roligste programmet, det kan dock krävas lite för kunskaper om man inte är sa kvick tänkt. Ville bara promote:a det lite mer... Sänds pa fredag!

Än sa länge har det varit en lugn o skön vecka. Har kunna sluta jobbet pa tid och inte haft nagra masten när jag har kommit hem... PLUS att jag nu sover i en säng, helt otroligt en riktig säng, den köptes in pga av att min Mormor bestämde sig vid den ringa aldern av 90ar att komma o hälsa pa. Jag lyckades klämma in en riktigt bra klub kväll ocksa när Zombie Disco Squad (squad var i stan. En av dem skall tydligen flytta hit snart.
Kolla min facebook för bilder, det e aldeles för knöligt att ladda upp bilder till blogger.com.

Och den 15/3 sa spelar jag skivor utan KC pa the Villa, kom o supporta min första solo show. Vet inte vad jag skall kalla mig riktigt bara.

1. Leo
2. Half Yeah Half Fool!
3. Leo Fool!
4. Yeah Leo!
5. Stress Bustin Nookie

Rösta...

Etiketter: , ,

måndag, mars 10, 2008

Rörliga mandagar




Promo video for the upcoming Roxy Cottontail mixtape which is produced by Low B. (Discobell.net)

fredag, mars 07, 2008

frisky fridays


Vi lirade pa Galleri Loop Raum för American Express igar, riktigt roligt att köra lite lugna latar, grejer som man lyssnar pa i bilen eller pa hojjen när man cycklar hem lite sma full i sommar natten. Lite svensk mys electro pop, lite dubstep, hippster miami musik ja du fattar, plus alla latar jag nagonsin fatt av Suveräne DJ Crinan, Flying Lizzards o sant, ingen san där Animal farm collective skit dock. Det gick bra, alla hade kostym.
Jag skall lira själv för förstagangen den 15 pa the Villa, Case e i Paris nämligen. Om gigen fortsätter att rulla pa i denna takten kommer min ekonomi ga bra ganska snart igen, nu ligger jag i allfall 50€ plus, o nästa vecka kommer det inte lite mer pengar fran DJ gigen.

Ja, pa mandag gar s-bahn förarna ut i general strejk här med, vilket innebär att all kollektiv trafik star still, o du som känner Berlin vet att det inte är en liten stad. Jag har ingen aning hur jag skall ta mig till jobbet, det gar iprincip inte, speciellt när det skall regna 3 dagar nästa vecka.

>>Sa här gar S/U/M/Bus linerna nästa vecka.<<

Syd Amerika krisen pa verkar mig pa ett personligt emotionellt plan, det är jobbigt. Jag drömmer om det, i bland är min vänn Andrés med i drömmarna, för han är den enda jag känner fran natt av de inblandade länderna, det handlar inte om honom, han bara gar förbi i bakgrunden.

Jag har börjat drömma i tänka pa engelska innan svenska, och jag gör typ dumma Dolph Lundgren misstag när jag snackar svenska.

Igar köpte vi en säng, en riktig säng i trä med gavlar o allt. Vi köpte den bara för att mormor skall komma och bo hos mej, det e lite imponerande, 90 jord snurr gammal o pa väg till Berlin för en helg av klubbande o knark. Antar att hon är till räkligt gammal för att hantera det iallfall. Sa detta blir min första riktigt säng, har bara haft madrasser, ibland med ben tidigare. Det e roligt att bygga ett hem. Jobbigt o dyrt med. Speciellt jobbigt är det att komma överens om allt. Jag hatar att kompromissa, och om jag hatar att kompomissa sa finns det inget ord som beskriver hur KC ser pa det konceptet.

Etiketter: , , , , , ,

onsdag, mars 05, 2008

General strejk.


Precis när man tror att varen har kopplat greppet sa händer det... Det ligger snö, för första gangen detta aret och denna vintern ligger det snö pa marken, och det är mars manad.

Igar började jag förstass cyckla till jobbet, och givetvis är gudarna mot mig, men inte nog med det, U-bahn förarna är mot mig de med, de har nämligen har gatt pa strejk, pa obestämd tid, eventuellt längre än en manad.!!. Sa imorse blev jag 20 min sen till jobbet... Verkehrs Spaß!
Och det blir bättre, fran mandag strejkar tag förarna ocksa, dvs, ingen kommunal trafik i Berlin hela nästa vecka... Eller jo, det finns ett par nödlinjer som gar en gang i halv timman.
Jog hoppas att flygplats personalen pa Tegel inte kommer strejka nu när mormor kommer pa fredag. Det kommer att bli klurigt att ta sig runt iallfall.

Vi fick precis ett gig den 15/3 pa Villa, Case e i Paris da men jag skall nog kunna klara det själv, sa länge var bakgrunds dansare Toby finns med o supportar mig. Skall bli roligt att spela själv faktiskt, kan köra mycket mer europeiska grejjer da, arena house o sant...haha. Stress Bustin Nookie goes solo!

Och alla, pa fredag spelar Zombie Disco Squad pa Villa, kom kom!

Oj satan nu är det politisk konversation här pa kontoret, och dom e arga.


måndag, mars 03, 2008

Rörliga Mandagar


Mandag morgonens Youtube fynd:



och:

söndag, mars 02, 2008

Fotoblogg.de

Denna gången får fotona tala för sig själva, lördagenvar helt vild på Berlin Birthday Party och på fredagen DJade vi på Tape, inte så många bilder därifrån dock, innan Berlin B.Party var vi hos Sally o Toby och temat för kvällen var guld som du nog kommer att se.
Helen äter fisk/bröd


Ett gäng med 19 åriga tjejer som vi hänger med, fatta att jag känner mig gammal...


hmm...


Zora tyckte att detta skulle förevigas, jag var lite tveksam


Mmm, fisk skinka.
Sally

Två modestudenter...

Guld skabb.

John Clease?

DJ Maxximus

Transformer di roboto

Finska New Judas ligan
Sen blev det varmt på klubben.

Dj Maxximus

Okänd alkis inne på klubben.