torsdag, maj 29, 2008

syyyk

Hjylp, jyy hyr blyvit syyyk. Så skulle kanske någon av min iranie polare uttaladet. Mne, ja, jag har blivit sjuk. det e skönt att vara hemma, det suger att inte kunna röra på huvudet. Jag har sett grova mängder filmer, mycket dåligt, lite bra, akta er för "Meet the Spartans" men njut gärna av den norska super kult rullen "Flåklypa Grand Prix". Ett litet smakprov:



En sån där rulle man lätt glömmer men som e rent guld.

Annars har det inte hänt så mycket... mossan kommer nästa vecka, caseys onkel kommer nu på fredag. Jag har kännt för att göra pop musik ett par dagar, tror att jag har ett par bra idéer, så det kanske kommer nån Lesbian picnic låt (ja, lesbian picnic e mitt pop band, ingen som vet det egentligen men så e det).
viel spass

leo

tisdag, maj 27, 2008

Justice har gjort det igen... helt sjuuukt bra video till en ganska medioker lat. Paminner lite om majorna pa tidigt 90 tal. jag blev helt gripen när jag sag den. Och vilket underbart sätt att komma bort fran mainstream fällan som dom typ har hamnat i nu. Det e iallafall det bästa försöket jag har sett, oandra sidan spelar dom i madison square garden sa det jämnar väl ut.... kolla:


samplingen kommer väl fran Bob James - Bold Mountain skulle jag gissa. Samma lat har BeeGees gjort en cover pa, den e med pa sound tracket till Saturday night fever...

måndag, maj 26, 2008

no time...

ingen tid att blogga nu...fan. trist men sant.

onsdag, maj 21, 2008

Asfalt...va fan!?


Denna dagen började ju inte skit bra assa... Cycklade till jobbet, det var ovanligt tungt. Sedan, vid nagot stop ljus maste jag ha trampat i varm asfalt, för jag lyckades (innan jag upptäckte det) göra svarta tjära avtryck i hela kontoret inklusive tre mattor och hela trappupgangen.

Sa de första tva timmarna pa jobbet idag fick jag spendera pa alla fyra o skrubba, hela trppuppgangen mattorna allt.
En matta gick det bara inte att fa bort det fran, alls. Min kollega föreslog mineral vatten men inte ens det hjälpte. Just när vi höll pa med det kom chenfen. Han skratade o sa att han har tre likadana sanna mattor och gick sonika o hämtade en ny matta.

Sjukt pinsamt alltihop.

som alltid
Leo

måndag, maj 19, 2008

rörliga mandagar

efter en liten sessongs paus aterupptar jag häred rörliga mandagar, i ett försök att halla det levande, jag känner jatt det e svart att hinna med o blogga o jobba samtidigt dock, det e nästan ett heltids jobb ju.





här e ett riktigt guld korn:



hahaha


som alltid
Leo

tisdag, maj 13, 2008

sommar o helgdagar...

Vet nagon vad dessa dojjorna heter? Jag vill ha dom!!!
typ Nike Dunk High Octagon Olympic, man jag hittar
inte nagot när jag söker pa det.


Vi här i tyskland har man ledigt hela pingsten, vilket innebar att ännu en lang helg har passerat. Vackert väder har vi fatt med, 23-27 grader o soligt. Äntligen har vi fatt ordning pa balkongen ocksa, nu saknar vi bara trä golv o ett bord där ute.
Av nagon anledning började Berlinarna festen pa torsdagen, jag o alla andra skulle upp o jobba pa fredagen men jag o case tog en stoor och väldigt nyckter klubb vända, Diplo spelade pa Tape o Busy P spela pa Icon, vi skulle se bada. Tape var nästan fullt, Dipol var sjukt teknisk pa skivspelarna, det lär bra, han eggade publiken, jag tyckte att det blev förmycket när han körde Baltimore remixer pa bade Nirvana (som jag ända har ett hat förhallande med), Prodigy och Rick Ross, i rad. Lite för publik friande.
Jag tror att manga akter som inte är techno blir lite rädda av Berlin, sa dom kör pa säkra kort i stället för att göra sin vanliga grej, jag vet att manga pa Tape hade hoppats pa med bailie funk, o Daniel Haaksman som spelade innan Diplo borde kanske ha kickat fler sanna plattor (han e ju lite känd för det), jag e rätt glad att han inte gjorde sa iofs.
Busy P pa Icon var befolkat till stor del av knarkare, nästan bara faktiskt, sa det var lite konstigt att vara där spik nykter. Busy hade publiken i ett fast grepp o spelade precis det man kan fövänta sig att en Ed Banger VD skall spela. Edits, helmiga remixer osv pa till största del Justice.
Pa fredagen chilla vi o pa lördagen blev jag alldeles röd av solen, pa natten var det Surkin, Maxximis o Boys Noize pa Scala, sjuuuk fest. Fattar inte hur mycket folk dom lyckades fa in assa. bra som fan, jag var lite trött tyvärr o snöade mest runt o snackade skit med folk.

Pa söndag hade Soundcloud.com sin release fest, vi skulle spela kl 01.30. Det slutade med att vi spelade kl 03.30 och polisen stängde festen medans vi spelade. DJn som skulle spela efter oss var sa packad att vi blev tvugna att köra en timma längre än vi ville, men det var ju gratis sprit pa festen sa vem kan egentligen klandra honom. haha.

Jag hade sjukt ambitiösa planer för den lediga mandagen, men det blev inte mycket med det, kollade pa Top Chef sessong 3 o lagade istället mycket ambitiös mat. Jag skulle ha borrat upp tre hyllor o gjort massa nadra home improvements men men...

Nä, nu skall jag göra en slot makin i flash.

som alltid

Leo

onsdag, maj 07, 2008

gbg var jobbigt...


Hola, efter en längre tids franvaro kommer här en efterlängtad postning om tiden i gbg. Det var jobbigt, det var sjukt kul, men ack vad stressigt det blir. Nästa gang jag drar dit skall jag inte berätta för nagon att jag e pa ingang, da kanske jag kan fa lite quality time med nagra fa. Sa far man ta et som det kommer helt enkelt.
Eller sa har jag en fest dit jag bjuder alla, det e smart... sa far jag det gjort, träffat alla o sen kan jag hänga mer med dom jag gillar, haha. Som en audition, nice.
Jag lyckades tillslut träffa nästan alla, för er som ville leka men jag inte lyckades träffa, ta det inte personligt, jag fick hänga med dom som faktiskt hörde av sig.

Det viktigt med resan var ju att vi fick sprida morfars aska i havet utanför vinga fyr. Det var väldigt fint, vi lyckades timea in en vacker dag ocksa. Jag tyckte att det var riktigt jobbigt, det berörde mig mer än jag trodde, vet inte om Case har märkt men jag har varit litfe off sedan dess. Jag tänkte att det skulle fa vara slutet pa ett kapitel, istället käns det som att det är början pa ett nytt. Bilden av urnan som langsamt sjunker i det glittrande vattnet är fast etsad pa min näthinna. Det var väldigt tydligt för mig när jag senare stod brevid mormor pa väg tillbaka till hamn att jag vill (när det blir min tur) bli begrav där jag med.
En märklig känsla av lättnad har iallafall lagt sig, och jag tror att sommaren började i och med detta, som hans sissta lilla pressent till oss. Det hela var mycket emotionellt märkligt, lite som en utomkroppslig upplevelse fast än att jag var där.

Vi träffade Caseys svenska familj i Kungälv, bizzart men dom var jätte snälla, sedan ut till marstrand o lite sightseeing... Och jag lyckades ga till Styrbord babord tva ganger, fredag o lördag, fredag för att jag hängde med Suveräne DJ Crinan o han hade inträde, Lördag för att Christoffer sms:a o gav mig lista (Tack christoffer!).

Det var grymt att träffa alla, o ni är alla hjärtligt välkomna till berlin i sommar!

som alltid

Leo