torsdag, juli 31, 2008



sjuk kille...
Idag gar jag ner till halvtid pa kontoret, det skall firas!

tisdag, juli 29, 2008

Tekniken har tagigt över...

Jag tänkte precis ladda upp lite bilder till bloggen fran min ny spons kamera när jag till min förföran insag att kameran inte har Bluetooth funktion. Jag blev chockad o irriterad, med en sa ny kamera borde man kunna förvänta sig att den ansluter tradlöst tänkte jag argt. Sekunden där efter reflekterade jag kort över hur teknik bunden man är, sedan insag jag att det inte handlar om teknik, eller tekniska till korta kommanden, jag insag till min förfäran att jag har blivit en teknik nerd. Va fan, det e väl inget som man förväntar sig av en kamera, eller vem fan skulle fa försig det, blutooth e ju jatte langsamt för det mesta, bilder e tunga, det skulle inte en vara tekniskt praktiskt. men jag har tydligen blivit sa "online" att jag blir skakad av produkter utan bluetooth... sorgligt.

Ja, nu vill jag berätta hur jag fick tag i kameran... SPONS, Sony spons, as fett, dom letade DJs i Berlin o en kille som känner en kille som jag jobbade för i London skickade ett mail om att fa en gratis kamera o en Sony Rolly, motprestationen e att jag gör en liten film där Sony Rolly dansar, jag o jonas skall sla vara kritiska huvuden ihop o skaka ut en koreograferad robot dans, hade jag varit i sverige hade jag inte tvekat att göra det med Andrés. men men...

sa här ser en Sony Rolly ut:

torsdag, juli 24, 2008

denna e rolig....

Gratis e gott...


Adultswim bjuder pa mer suverän hiphop / framtidens hiphop alldeles gratis.
Ladda ner hela albumet här: http://www.adultswim.com/williams/music/wwrp/tools/media/wwrp.zip

Och när jag ända är inne pa musik, Bootybass:ens framtid är oväntat nog i köpenhamn, försöker boka fantastiska J Kamata till Villa nu uder hösten... riktigt bra grejer!

World Wide Renewal Program Playlist finns HÄR

typ de bästa musik tippsen du kan hitta denna veckan....boom. ps fidget är dött...



Etiketter: , , , , , ,

måndag, juli 21, 2008

Rörliga mandagar

Nu var det mandag igen... ja. I helgen hade Toby den charmanta idén, eftersom det var hans födelsedag, att dra ut i skogen och försöka hitta ett övergivet SS hus som ligger där o ha en liten fest vänner emellan.
Fair enough kan man ju tänka, det tänkte jag med, och gillade idén rätt länge. Kände mig till och med rätt pepp pa det. Hollade till Jonas F o Jonas S, alla var pa väg dit.
Och det var kul, helen styrde oss längs sma stiger förbi vildsvins familjer o idylliska ängar, solen stralade. Vi hittade en äng o gjorde upp en eld o väntade pa de andra som kom lite bakom oss. Dom verkade ha problem med att hitta oss, mycket stora problem. Det verkade den enda killen som hade varit i huset innan ocksa ha. Svenskarna gav upp, matte o jonas S med följe drog in till stan, Jonas F o Khori var fortfarande ute i skogen nagonstans o letade efter oss. Sen blev det mörkare o mörkare, sen började det regna. Da kollade jag pa kartan, och hon som har navigerat runt oss har kollat pa fel skog. tröstlöst, ingen hade kompass eller nagon aning om vädersträcken, kartan gav jag tillbaka sedan drog jag Case o Gio hem at. Vi visste inte rikigt var det var bara. Jag fick en snille blixt o navigerade efter stjärnorna o nog fan var vi ute ur skogen... efter det blev det Scala o godis. trevlig kväll sa här retrospektivt.

Men nu, rörliga mandagar

Althea & Donna:

Jag gillar hur hon med brillor glömmer bort att sjunga hela tiden...


kolla in den här sjuka MP3 spelaren som dansar till musiken:
Förhoppningsvis kommer jag att fa en snart... hehe.

och nu när vi e inne pa tekik jag börjar bli lite taggad pa Pacemakern assa...

denna kille e guld:


hehe...sverige e grymt.

som alltid
Leo

tisdag, juli 15, 2008

Semester bilder!

Det blir inga rörliga tisdagar idag, det blir Stilla tisdagar idag istället... misstänker att manga av er redan har sett dess bilder men här kommer iallfall en mastodont blid post fran min semesteeee!

Huset vi bodde i var fett nice....
Sally blev fett glad att se mig igen!
Sen blev alla fett full utom jag o case som precis hade anlänt...
Ashley
Pool
Leo i pool, oftast med drink o cigarr
De tva bankirerna Paul o Mijou
Plaza de arriola
Jag lagade mycket spansk mat
Han kanske, kanske har hetare kropp än mig men jag kan iallfall stoltsera med lite längd här...
Maskerad...
Leo o Casey
Försök till grupp foto alla är rätt förvirrade
Mijou gör sin brittnes Spears imitation, den är skrämmande lik
Case som rik dam
Oj oj oj...

Alla tjejerna pa tivoli
just det, pa tivoli
Beach baren


onsdag, juli 09, 2008

Playdoe, Scala, Berlin!

tisdag, juli 08, 2008

Sotogrande

Sa, jag e i Spanien o chillar pa min allra forsta sol semester ( i egen regi). Grymt trevligt maste jag saga. Sotogrande ligger 1 timma soder om Malaga nastan vid gibraltar, man ser i allfall gibraltar i forgunden o Marocco i bakgrunden nar man tittar ut over havet. Forsta kvallen vi kom hit var det Sally fodelsedag o fylleslag, jag tror inte att vi hade varit har i mer an 3 timman innan alla var nakna i poolen. Ja, vi var 6 st, nu e vi bara 5 for Paul, en homosexuel Hedgefund investerare fran London akte hem pa sondag. De som ar kvar ar jag Casey, Sally, Ashley o Mijuoe. Ensam med 4 brudar med andra ord. haha.

Tja, vi har val inte gjort sa mycket egentligen, bara chillat i Villan, en dag var vi pa stranden, en dag i en liten bergsby, jag har grillat massa fisk o frutti del mare at tjejerna, mycket marinerade grejjer. Mycket stor kok, komplicerade ratter o sant som man typ bara har tid med pa semestern. Trevligt helt enkelt.

som alltid

/Leo

torsdag, juli 03, 2008

Semester present

Tänkte att jag skulle bjuda pa en liten godsak innan jag gittar pa min första ever sol semester. Nya maskinen, kanske det bästa som har hänt svensk dansmusik:



NU, MOT SPANIEN!

onsdag, juli 02, 2008

Semesteeeeeer


Shit

Det skall bli guld att aka pa semester, vet inte om jag har sagt det men imorgon akar jag till södra spanien till min polare sallys familjs villa:
Ahh, det skall bli fett med fin... jag skall lyssna pa Anoraak, Fresh Prince & Jazzy Jeff o kanske lite TTA, väldigt lite isafall. Fick ihop en skön liten electro mix härromdagen, det e dax för projje "Leo Diamond", nästa steg efter Yeah Fool, eller efter o efter det gar ju bra för det projektet maste man säga. Skall söka helg jobb pa NewEra flagship store som öppnar snart i berlin, inte för att jag direkt behöver det utanför att jag vill jobba där, nära min älskade 59fiftys.

Eventuellt kan jag fa ett deltids jobb här istället o da skulle det vara en helt grym kombination med NewEra resten av veckan.

Vi har roddat en del med Playdoe spelningen nu o det verkar som att allt kommer att lösa sig, dom lirar den 12/7 nu bara sa du vet. Det kommer att bli helt grymt! Mmm men först en veckas relax pa spanska landet. Glömde att säga det tror jag men dom har en jakt där med... so long suckers!