onsdag, december 12, 2007

INTERNET!

Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma. Jag har internet hemma.

Så där ja, nu kanske du har fattar att jag har internet hemma, äntligen. Det börjar bli riktigt svensk standard på denna lägenheten nu. Central värme och snabb snabbt internet. Nu saknas bara lite möbler.

Har märkt att en relations bubbla verkar ha spruckit. Mängder av min vänner har börjat gå in och ut ut relationer den senaste tiden. Så passa dig om du har en relation med någon redan och inte vill förlora den, det kan hända de närmsta veckorna. Kanske kan det vara jul stressen som sänker sin sorgsna men mjuka barm över oss.
Eller, om du har hållt på o dejtat den där killen/tjejen ett tag nu, så kanske det är dax att visa upp henne/honom för vännerna.

Det var min lilla spaning för denna veckan.

Fan va jobbigt och frustreradne det är att ha en relation med någon som inte pratar svenska. Massa missförstånd, små gnabb i onödan, sedan att vi e medvetna om det och skrattar åt det emellan åt hjälper ju. Som gårdagen ord, shin (smalben, eller framsidan av smalbenet) jag trodde att hon sa haka, chin. Ja vi fattar. Nog om min missry nu. Nu måste jag nog söka jobb, o snart kommer jonas o då blir det dax för Leo & Frankki tema Musik.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Grattis
Har du fått fast telefoni oxå?
Mossan

15:22  
Blogger Nose said...

Förtjusande, gratulerar. I min kommande finfräscha lägenhet har ingen använt telefonjacket än, hoppas det går bättre än sist...

Ses snart! Har nåra feta feta tracks med mig...

16:29  
Anonymous Anonym said...

vad har tjejen på bilden med internet o göra??

18:58  
Anonymous Anonym said...

leo, du vet att det inte är lättare även om man pratar samma språk;)

19:05  
Blogger Leo said...

jonna> Tjejen på bilden var det första jag fick upp när jag bild googlade "internet". Tror att det stod nått om internet porn, e inte säker.

Praha> Jo, vissa grejer är faktiskt enklare när man pratar samma språk, eller iallafall har samma kulturella arv.

Mossan> Telefonen slås på idag, så snart den slås på skall jag ringa mormor. Jag vill inte lämna ut mitt telefon nummer här så det mailar jag dig istället.

12:26  
Anonymous Anonym said...

norrländska och skånska är typ detsamma som två olika språk

15:07  

Skicka en kommentar

<< Home