fredag, juni 08, 2007

Jag såg timbaland!

Hahaha... jag såg honom! Han rappa inte, han spela inget, han drack nån röd drink och han åkte hiss med sina livvakter. Förutom det var det i övrigt också en riktig höjdar kväll... jag planerar att spendera hela min sommar på taket till en av skyskraporna runt Alexander plats, 15th Floor har nämligen nyss öppnat den grymmaste uteserveringen i mannaminne... wooo! Bilder kommer snart på det...kanske i morgon om jag hinner mellan att jobbe med mina grafiker grejjer och göra radio med jonas och träffa en gammal kompis som e i stan och sedan ha fest här hemma med hannes. Det kommer nog inte bli några bilder imorgon vid närmare eftertanke.

Jag jobber som snuickare o det e as kul faktiskt. Får bra betalt också efter som det e svart. Nu har vi byggt hela stommer för butiken och på måndag skall jag forsätta själv. Mest måleri jobb och latex grejjer, men det e sjukt tacksamt efter som man kan se resultatet med en gång. Instant gratification. Det e bra... Oj, nu måste jag visst gå på en fest. Peace out bro!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

jobba inte svart! tänk på dina pensionspoäng leo!

12:06  
Blogger Namnam said...

och på alla små barn som inte får någon mat på grund av dig.

17:39  
Anonymous inga pengar...bra! said...

Alla stater behöver svarta pengar att lägga under bordet för tex vapenkontrakt. Om det inte fanns en svart marknad, skulle sådana pengar inte gå att erhålla. Olycka.
Margareth Thatcher ville införa ett kontantlöst samhälle när hon var englands premiärminister, kreditkort, men fick lära sig att ett land med absolut koll på den svarta valutan inte kan förhandla på det gängse sättet, som jag nämde i första meningen. Så... samtidigt som man jagar och straffar svarthandel, så hyllar man den på Nationaldagen.
Nej... det monitära systemet måste bort. Förr eller senare...

14:27  
Blogger Namnam said...

jag hatar anonyma kommentarer

18:03  

Skicka en kommentar

<< Home