tisdag, maj 29, 2007

TOK 10 SEXIGAST VÅREN 2007

1 Read heads
När det är mörkt o kallt vill jag gärna njuta av att det är just mörkt o kallt. Men nu när det blir varmare och varmare våren och sommaren kommer med storm steg vill man njuta av värmen, jag har iofs alltid en svag punkt för readheads men framförallt på våren o sommaren. Plus att jag har hör att dom har väldigt mjuk hy...

2 Sideways Ponytail
Även denna är en klassiker, ruffsigt hår på våren kombinerat med en sideways ponytail gör vilken pojke som helst knäsvag.

3 Dans
När det blir ljusare blir det också mer o mer ute fester, istället för att stuffa runt inne i dom mörka klubbarna kommer vi ut, och uta är det ljust, så det spelar plötsligt roll hur man ser ut och hur man rör sig. Och vem vill hångla med en tjej som inte kan skaka rumpan i takt.

4 Neon
Jag kanske e skit trist, men glow sticks o neon känns fortfarande fresh. Jag gillar det. På tee's, på klubben, på magen, i pinnen eller på tightsen. Jag kommer att se dig.

5 Auto
Autowoman, nej, jag tänker inte på den gammla TV serien Automan, utan på flickor med fina bilar. Tjejer i sport bilar är utan tvekan riktigt hett. Och skall du ragga up mig behöver du inte ens en het ride elelr en beamer. Jag hoppar in i en fita om det skulle vara så. Och nu menar jag inte att jag e en slampa.

6 Kreativitet
Jag har nog aldrig varit kär i någon som inte är kreativ på något sätt. Tror inte att jag kan bli heller, konstnärinnor o designers, DJs, fotografer, danserskor, skådespelerskor och sångerskor - any thing goes. Så länge den där gnistan av galenskap finns är jag nöjd.

7 Wafers
Det e roligt med kill mode som vandrar över till tjejer. Jag gillar det. Och jag har ju en thääng för tomboys.

8 Fitted's
Stereotyp som jag är gillar jag förståss tjejer med fitted's. Men det e en farlig värld att ge sig in i, man måste veta att man kan bära den, det funkar absolut inte för alla. Vilket gör att fitted's nog kommer att komma på min osexig lista med.

9 Pengar
Vet inte varför men fina flickor har en särskild glans, kanske bara i en arbetar grabbs ögon. Men för mig är pengar sjukt sexigt. Det är någon slags känsla av oberoende som nog intresserar mig mest. Sen tackar jag ju knappast nej till lite christaaaal.

10 Exotik
Klassiker som nu får ersätta japanskor i päls. Det spelar ingen roll vart du kommer från, men är det längre bort än München e det helt klart ett plus!

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

tjenare
många vackra tjejer här...
ville bara säga att varken din mamma eller jag är arbetare så hur du kunde bli ett arbetarbarn är ju en gåta... en ganska typisk medelklassunge är du.
Men kanske blir man "arbetare" om man är socialist?
En del Reinfeltd-vibbar där...

23:14  
Blogger Leo said...

Det där är intressant. Jag gjorde ett arbete om min egen klass tillhörighet i skolan och enligt min analys där var jag kulturell arbetarklass.
Morsan är ju förståss den nya tidens arbetare förstår inte hur man skulle kunna excludera henne från arbetarklassens lidande. Hon är inte akademiker, och, well nu är hennes boende situation anorlunda än när jag växte upp. men då var det annorlunda. Du o din sida är ju inte en akademiker heller. Jag är uppvuxen med ett välldigt stort kullturellt kapital, missförstå mig inte, men din ekonomiska situation har väl knappast kunnat kallas stabil. Morsan har även hon under långa perioder gått på knäna. Så ur ett ekonomiskt perspektiv har gruvarbetar ungen haft det bättre.
Jag är uppvuxen enbart med klassiska arbeter kids runt mig, snickar söner, byggarbetar ungar och hamn kids. Jag ser det som att jag bäst passar in som abetar grabb även om min klass tillhörighet är välldigt flytande. Och jag passar verkligen inte in hos gemene medelklass gäng. Men du kanske ser på det på ett annat sätt...

10:50  
Anonymous Anonym said...

tja...
jag ser det på ett annat sätt... och anledningen till att jag varit fattig, har inget med min klasstillhörighet att göra, jag har varit skyldig skatt för att jag varit egen företagare...! Däremot är jag uppväxt i en arbetarfamilj. En klassbakgrund som jag har, men inte kan lämna i arv. Och... man behöver inte vara akademiker för att tillhöra medelklassen, det räcker att man är tjänsteman. Mina sympatier ligger hos arbetarklassen och jag
ser mig ju som en slitande arbetare, med bara en marginell skillnad från arbetarklassen. De flesta du umgås med är också medelklassungar. Inget fel i det. Hela världen går åt det hållet...
Men du har rätt i att gruvarbetarungar på sätt och vis kan ha det bättre än vi och du, har haft det... men det kulturarvet du har fått, skulle nog blivit annorlunda om vi gått till gruvan varje dag...

12:58  
Anonymous Anonym said...

du har ju ett övervägande socialt kapital förutom ditt kulturella kapital vilket gör att du definitivt tillhör en medelklass och det är inte fel, och med tanke på ditt tidigare inlägg om ditt arbete och att du nu är arbetslös visar ju på en tydlig medelklassyn på arbetet och vad det skall medföra för dig själv

16:08  
Blogger Leo said...

Jag kan inte mer än hålla med er båda. Vill dock tilläga att jag har valt mina vänner med omsorg och med en strategisk medvetenhet, jag vill göra en klass resa, det är mitt mål. Jag vill känna mig bekväm bland medelklassarna. Om jag inte hade gjort det hade jag bott i majorna nu och jobbat i hamnen. Mina sympatier ligger med medelklassen. Jag tycker absolut inte att det är fel att vara medelklass om det var någon som trodde det. Jag anser även att det är viktigt att omdefiniera begreppet arbetarklass till att innefatta den nya arbetar klassen, tjänstemannen. Är man medelklass om man tex jobbar på Call Center (den morderna världens slav skepp) tjänar en 10.000 i månaden helt saknar utbildning och bor i Bergsjön? Enligt tidigare inlägg är man det, jag håller inte med, att man är tjänsteman innebär inte per automatik att man är medelklass. Och vill man inte kalla det arbetarklass ja då tycker jag att man får kalla det underklass, för det finns ingen rättvisare benämning. Jag vill mena att min egen klass tillhörighet ligger någon stans mellan underklass och arbeterklass. Begreppen är väldigt gammla men är fortfarande viktiga. Det är inte bara begrepp som invandrare/svensk hörinkomsttagare/låginkomsttagare osv som definierar en folkgrupp.
Och självklart lämmnar sin klass tillhörighet i arv, precis som man lämnar andra dåliga vanor i arv.

Dessutom vill jag tillägga att ha mål och ambitioner är inte enbart en rättighet tillägnad medelklassen. Det har alltid funnits klass-resenärer.

21:44  
Anonymous Anonym said...

klassresenärer som jag tex...

men visst det finns en poäng med en nydefinition av klasserna - om vi behöver dom alls eftersom alla är slavar under kapitalet. Vem kan väl egentligen välja... så, tillhör vi slavklassen?

23:31  
Anonymous Anonym said...

jag menar synen du har på arbete, inte arbetet i sig, på ett callcenter finns det såväl medel som arbetarklass representerade, bilden man har av vad man gör synen på sig själv och sin förmåga att ta sig någon annanstans defenirer mer vilken klass man tillhör, inte arbetet i dig. Jag anser att du har en inställning som visar på en klassisk medelklasskid helt enkelt.

10:26  
Blogger Leo said...

I begg to differ. Jag tycker att det är syniskt och krasst att ge bort rätten till visioner och drömmar till medelklassen. Dessa är förvisso väldigt vanliga i medelklassen, men att arbetar klassen enbart är tacksam för det arbete som slängs åt dem är ingen fin syn på arbetaren. Min SYN på arbete är just MIN syn på det. Vem vet, jag hade kanske varit tacksam över nått annat arbete som andra hade spottat på. Missförstå mig inte, jag förstår precis vad du menar jag håller bara inte med. Jag tycker att det är en översittar inställning.

Och ang slavklassen, jag tror att du är nått på spåret där...

12:09  
Blogger Nose said...

Det här stötte jag på i mitt dagliga bloggläsande: Låt NY Times räkna ut din klasstillhörighet!

http://www.nytimes.com/packages/html/national/20050515_CLASS_GRAPHIC/index_01.html

De går efter arbete, utbildning, lön & kapital, så i USA skulle jag tydligen tillhöra "lower middle class" vad gäller jobb & pengar, och "upper middle" i utbildning.

10:21  
Anonymous Anonym said...

ojojoj, kan inte vi gå tillbaka till vad som är sexigast i vår? killar med rynkor runt ögonen t.ex.?

13:04  

Skicka en kommentar

<< Home