söndag, augusti 03, 2008

Doubble Whamy!

Ok, så igår spelade vi på Rodeo, det började rätt dåligt, vi hade glömt firewire kabeln hemma... vilket innebär att Case får kasta sig i en taxi o åka hem för att hämta kabeln, vi inser detta typ 10 min innan vi skall gå på. MEN! Case glömmer nycklarna och måste ta taxin tillbaka till klubben o hämta nycklarna o sen hem igen... undertiden lyckas jag osannolikt hitta en firewire kabel så jag ringer case o stoppar henne... sedan funkar inte datorn, Anders dyker upp som en räddare o gör en "kall omstart" på datorn som får den att komma igång, men då fungerar förståss inte musen, så ytterligare 5 minuter s trocklande med den kabeln o sen är vi äntligen redo... Jag antar att allt detta var för att det var sjuuukt svettigt inne på klubben.

Sedan idag när jag vaknar bestämmer jag mig väldigt oväntat för att pimpa min dator genom att plocka ut tva RAM kort o ett grafik kort o två hårddiskar ur en gammal dator och sedan öppna min för att höja standarden, tex TV ut plugg, 3 ggr mer minne osv. Det ena problemet då inserjag e att Dell har sin egen jävla standard för kort så grafik kortet får inte plats, Jag har bara två RAM korts platser som redan e fulla, iofs med 256mb kort så jag kan byta ut dom mot de nya 512mb men ändå! OCH hårddisken är fast svetsad i chassit så det går inte att lägga till fler hårddiskar!! allt detta innan lunch på en söndag... fy fan...

plus att jag snackade med min pappa nu o han sa att farfar ligger på sjukhus efter att ha fått vad som lät som en stroke när han var ute o simmade... han har tydligen legat på sjukhus i en vecka redan, och jag fattar INTE varför ingen har hört av sig till mig o berättat. Bara för att jag bor i Tyskland betyder det inte att jag inte bryr mig.

Tuff söndag helt enkelt...

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

farafar har inte fått stroke...
han går på antibiotika och vätska
så det är bakterier och vätskebrist som gjort honom sjuk.
Han åker troligen hem imorgon måndag. Ville inte katastroflarma eftersom ingen visste i början av veckan vad som var fatt. Jag har varit hos honom varje dag och han har konstant blivit piggare...
faran är över.
jag är glad att du bryr dig, men det kan också vara jobbigt att bry sig från ett annat land utan möjlighet att göra något.
Vi har alltså skonat dig från oro.
Och nu är det i stort sett över... men så klart, han är 83 år så det ska väl gå utför med var sjukdom han får.

...så du förstår varför det inte gick något alarm till dig.

pappa

15:24  

Skicka en kommentar

<< Home