söndag, augusti 26, 2007

I ♥ Tyska Polisen, Tyska Polisen ♥ Me.


I Fredags... Jo, jag var ute i Mitte o shoppade, käkade burito o vad lite o pepp eftersom ingen jag kände ville leka med mig, skickade lite SMS till folk o surade. Så drog jag hem tjackade två öl o slö surfade. Sen ringde Paul o var full, vi bestämde möte på BR 101. Så jag stack iväg... på bättre humör. X antal Mojjito senare drar vi till KIM för nått som heter Aftermath Disco, det var kass, men trillade in i amerikanska Acid Girls killarna. Snackade lite skit med random personer. Jonna o Paul drog hem pga fylla. Jag o Sandra var kvar o snackade jänkarna. Visade sig att Sandra har gått i samma Hightschool som dom, till o med haft en klass tillsammans. Ok, så vi bestämmer oss för att dra till Tape. Först stanna på Hackerschermarkt o snacka med nåns flickvänn. Sen S-Bahn till Hauptbahnhof. Kom på att jag måste ta ut lite mer penger så jag drar in i stationen igen till banken. Blir stoppad på vägen av polisen, dom bar mig typ bara att släcka ciggen, vilket jag gjorde.

På väg ut från stationen så tänder jag ciggen i luft-slussen, utanför står samma polis o väntar. Han säger att det kostar 15 euro om man röker inne på stationen. Försöker förklara att jag är utanför stationen men han lyssnar inte på det. Han ber om pengar, jag säger att jag inte här några, då blir det stationen för mig del. En av jänkarna står o kollar på vad som händer. Polis kvinnan frågar honom om han känner mig. Han säger typ: Nja, lite...
Japp då blir det stationen för honom med! Hahaha, jag trodde inte min ögon, helt sjukt. På vägen till stationen försökte jag muta polisen med en 10 euro, inte särskilt framgångsrikt. Kom dit, fick sitta i en soffa ett tag. Fick betala 15 och sen fick vi gå. Snurrigt. Men vi fick tillbaka våra halvdrukna öl på vägen ut. Jag älskar tyska polisen, dom e så toleranta. Svensk polis skulle ju ha åtalat mig. Och om inte annat så fyllecell iallafall.

Så vi drog till Tape, det var typ tomt, drack drinkar och dansade vildt. Sen var det hem gångs dax, s-bahn igen och jag snubblade o krälade hem. Igår vaknade jag kl 17.30, såg massa filmer o tyckte synd om mej själv.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

ja men nu har du ju min advokats nummrer tills nästa gång..

13:31  
Anonymous Anonym said...

se upp

14:52  
Blogger Leo said...

jo, absolut, advokat. Det e det alla behöver.

22:47  

Skicka en kommentar

<< Home