fredag, mars 16, 2007

I ♥ CPH

I ♥ CPH

Jao, allt hat gått bra! Æn så længe i allfall. Nice twist med de danska bokstæverna.
CPH e chill, Patrik (white dream) ær en superb værd, johan ær førvirrad. all e som det skall och inga olyckor æn. Læste ut "Factotum" på vægen hit, efter det vill man ju bara dricka i flera dagar istræck.

I kvæll e det Vega som gæller och imorgon off to malmø. Vega har några av de dær franska musik bloggarna (floukids) hos sig... kan bli kul æven om jag inte køper dom rætt av, så længe dom håller sig on the funky side kommer jag att skratta och krama dom.

Før førsta gången i mitt liv, efter en 10-20 køpenhamns besøk, førstår jag vad min farsa menar med - Om du vet var brandsjøarna ligger kommer du att kunna hitta øverallt i køpenhavn. Det e så true, dom borde kallas nyckeln till køpenhamn.

Igår kollaj ag "den lille havsfru" och vi hade 2 close encounterns med dansk militær. Johan trillade i vattnet nær han skulle klættra up i famnen på havs frun. Hahaha, lætt kvællen garv, han var så sjukt jævla arg efter det o gnællde o klagade på ett sætt bata johan kan gøra.

Har insett att 300 danska kronor i køpenhavn ræcker till ungefær lika mycket som 20 euro i Berlin. Jobba i køpenhamn o bo i malmø ær framtiden.

Nu skall jag kolla min bank balans o se om jag kan tømma WoodWood idag eller inte.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Av allt jag läst av Bukowsky gillar jag Factotum bäst...
jag kände dock ingen lust att supa efteråt...
antar att - antingen har man det eller så har man det inte...

Förutom att brandsjöarna är en nyckel till Köpenhamn så är hela stan också upplagd som en av de bästa browsarna man kan finna...
och då tänker jag på skyltarna som sticker ut från husfasaderna. Bröd, Böger, Ost, Porno, Kött, Grönsaker osv. Inte som i Sverige där man inte kan ana, för det mesta, vad som finns inne i affärer som heter Litells, vänder sig om, Nettans, Sintra osv. Vi bor i ett fantasistyrt land...

19:54  

Skicka en kommentar

<< Home