torsdag, mars 01, 2007

Besökarna


Om man inte har några vänner, men har en schysst lya kan det vara en bra idé att "fejk hyra ut" ett rum. Nu har både jag och johan vänner (om inte annat så har vi varandra) OCH en schysst lya. Men efter som johan skall flytta snart så har vi lagt ut en annons om rummet.
Så om du vill ha, eller känner nån som vill ha ett billigt rum (190euro inkl allt) i Berlin över sommaren, posta kommentar här så kontaktar jag den dej.

Husom, Johan blir ju skit stressad av att det ringer en person i halvtimmen o kallar det för "telefon terrorn". Nu skall vi iallafall ha besök varje kväll i två veckor av typ tre pers per kväll. Jobbigt, men lite roligt.

Igår kväll ringde en liten dam o sa på bruten engelska:
- YOU have room?
- Uhm, yes?
- We want it. It is still so cheap. 190?
- Yes, Ok... (info om inflyttningsdatum jadajdajajada).
- Ok, we see room now?
- What do you mean we?
- Me husband and two child.
- Ok! Ill call you back in two weeks...okidoki! Bye.
- OK! Two weeks is super!


Helt barock tanke att en lite turkisk familj skulle flytta in i Johans rum. Fyra pers skulle ju vara helt cp att ha där inne. Jag skulle kunna gå med på det på ett vilkor, att johan bodde i rummet med dom. Johan tyckte att idén var sådär halv bra.
Det enda som e lite jobbigt är att johan nu har bokat in en massa typer på lördag. Dom som var hos oss igår var iofs hel sköna... Cesar var fotograf o jobbade för Vice mag, hade en labrador o gillade att röta. Ehmed studerade diskriminering o kom från Istanbul. Skulle vara gött att ha en turk i lyan, bara för att kunna lära sig lite sköna turkiska fraser att kasta på alla skrikandes försäljare.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

terror! nu är vi fullbokade tillochmed nästa fredag. Nu säger jag nej till de som ringer. Det kommer säkerligen ringa folk flera daga framåt så nästa vecka kan vi börja boka in folk till mån och tisdagen innan vi drar tillköpenhamn. fy fan för det här alltså.. ;)

22:01  
Anonymous Anonym said...

om jag får rummet för 190 eurodollars för hela sommaren så får ni techno på köpet

10:49  

Skicka en kommentar

<< Home