måndag, december 24, 2007

GOOD JUUUL!


God Jul alla!
Det var sjukt deppigt att landa i gbg, lämnade Berlin med strålande sol och is kristaler överallt, när vi gick ned för landning blev allt grått utanför fönstren, och det fortsatte, och blev mörkare och mörkare, planet svängde och jag började bli illa mående för när man tittade ut ner) ur det svängande planets fönster såg man att det bara fans gått under oss. Det blev mörkare och mörkare, tills dom fick slå på lamporna inne i planet för att man skulle kunna se nått, sen plötsligt såg jag trä toppar och så var vi nere på marken. Det dugg regnade blåste och var dimmigt. Det e inte så man föreställer sig sverige på vintern om man inte vet. Fassan betalade taxi in till stan iallfall så det var nice. Hängde lite med Matte o Maja och sedan med Leo (inte mej själv utan den andra Leo).
Det slår mig varje gång jag kommer hit, och detta är inte ned värderande, men hur mycket större järntorget och allt annat i göteborg föreföll när jag bodde här. Nu känns det som att gå omkring i scenografin till en matiné på något vis.
Om 4 timmar skall jag upp till mor mor o efter det till bum, lång dag framför oss.
Men imorgon blir det annat ljud i lådan, Leo vänder vax på "Tillverka Kärlek" och Göran lirar på Nef och jag har en liter smirnoff.