måndag, april 17, 2006

Söt och feminin Techno

Igår hakade jag på Andreas till en av hans techno klubbar, hans skulle intervjua en av artiserna och jag haka på som "fotograf". Fördetförsta var lokalen som kalaset var i jävligt schysst! Det kallades bryggeriet och när vi närmade sig såg vi bara en stor 1800-tals fabrik, vi gick in på en nästan bäcksvart gård och ner för en liten trappa och knackade på en stor metall dörr.
En Jätte öppnar och några finniga nördar bakom en massa tagtråd o galler vill ha ens pengar. Efter det gick vi förbi ytterligar en jätte. Där inne var det som en techo fest brukar se ut på film. tänk typ "Buffy" går på techno fest, endaskillnaden var att det är riktiga droger på detta stället och att alla inte har nyköpta kläder.
Andreas började leta efter killen han skulle intervjua, nån kanadensare. Vi hitade till backstage rummet där arrangören för kvällen fest var. Han stod och halsade ur en flaska Absolut och hade sånnadär byxor med en massa snören i olika självlysande färger. Danielle tror jag han hette. Han var hög som ett hus och trodde att Andreas var DJ och välkomnade honom varmt. Det tog kanske 10min av viskningar på tyska (som Andreas kunde höra och förstå) innan han tog med oss till en kille bakom ett mixerbord och lämnade oss där. Killen visade sig vara en ljud o ljus tekniker och fattade ingentig, han gav oss sitt visitkort och sa att vi skulle maila om vi ville gå på riktigt sjuka techno fester. Han såg ut precis som den blonde i Scooter. Efter typ en timma visar det sig att killen som sitter brevid oss i soffan är DJ:en vi letade efter. Andreas gör en proffsig intervju där Dj:en kallar sin musik söt och femenin (det e den inte kan jag lova, det e techno, ni vet vad det är även om ingen lyssnar på det längre. Ja typ Scooter) jag knäpper lite bilder.
Snackar lite med ett sällskap från Tokyo som använer ordet "Cool" aldeles förmycket.

- Cool, so you live in Berlin?
- Yea, i just moved here.
- Cool i live here to cool you know.
- I guess it cool? or?
- Yes very cool. Where in berlin do you live?
- P-berg.
- Awwh! Very cool and smart!
- Ok?
- Yes i live in mitte, not so cool.

Och så fortsatte det så, det var en cool konversation.
Jag o Andreas hängde runt o kolla på rave freaks och pantade flaskor för att få råd med öl. Vi såg två tjockisar bli höga och lite andra guldkorn, när vi gick hem tog vi ironiska blider av varandra härmandes andra mäniskor vi egentligen inte vill såra, men som förtjänar att bli häcklade lite.

1 Comments:

Blogger Mattias said...

du borde byta artistnamn till leo ze gernalist von sveden

18:42  

Skicka en kommentar

<< Home