lördag, augusti 12, 2006

Jakob L

Jag har legat på latsidan vad det gäller att blogga nu, det beror på att jag har besök. Men nu skall det bli ändring på det. Efter mycket påtryckningar från min kollektiv kamrat har jag beslutat att pressentera honom här på bloggen.


Jakob Luttinger: Härlig kille på 30 jordsnurr. Gillar Hammarby, berömda hus och Danmark. Skall du bjuda Jakob (även kallad Jakkan, Jocco eller Loco Jokko) på lokal dricker han helst Frenet Branca eller en Weiss Bier. Jakob jobbar på en arkitekt byrå här i berlin och har precis fått lönehörhöjning med hela 70€.
På sin fritid lär sig Jakob Danska, går på gymmet eller kollar på någon av följande TV-serier:

Ali G
Seinfeld
Arrested Development

Jakob spelar gittar och bas och har spelat med flera prominenta orkestrar i Sverige. Just nu jobbar han på ett solo-album. Vill du hitta Jakob så finns det fyra givna platser att leta på.

1) På hans jobbet. 2) I sitt rum. 3) Bellman Bar & Restaurant. 4) Morena Bar.

Jakob gillar kläder med hål i och han älskar Sisters of Mercy. Han kan vara lite lynnig men det är bara att låtsas att han är trevlig. Jakob har en förkärlek för synismer och ironi. När Jakob inte är i Berlin hänger han lite så där "rock skönt" i sin lägenhet på Gärdet i Stockholm. Han gillar långa promenader och hatar när saker o ting blir för komplicerade.

Om du vill komma i kontakt med Jakob L så kan du posta en kommentar här med din e-post i så lovar han att svara dej.

5 Comments:

Blogger namnam said...

hunkylover81@hotmail.com

21:09  
Anonymous Anonym said...

härlig soul patch ;-)

15:18  
Anonymous Anonym said...

...en söt roommate du hade! men det verkar han veta om ;)

14:40  
Anonymous Anonym said...

Ja jädrar....inte visste man att Jakob gått och blivit arkitekt och såpafrälst... Hö hö Mycket skall man höra innan... Ja ja, minns dock Uppsalatiden (och ja - han har nog alltid vetat om att ha ser bra ut...) God helg! =)

17:51  
Anonymous Anonym said...

sandra_larssonw@hotmail.com

00:26  

Skicka en kommentar

<< Home